Ολυμπιακός: Αγωνία για Μπα, προβάδισμα ο Φορτούνης

Ολυμπιακός: Αγωνία για Μπα, προβάδισμα ο Φορτούνης dstroumbΤρί, 03/09/2021 - 16:01

Το παιχνίδι με την Άρσεναλ για τους "16" του Europa League είναι το σημαντικότερο ματς για τον Ολυμπιακό μέχρι το επόμενο. 

Όλα και όλοι στις τάξεις των Πρωταθλητών Ελλάδας

γυρίζουν και δουλεύουν γύρω απ' αυτό το παιχνίδι και μεγαλύτερη αγωνία, αυτή τη στιγμή, είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ουσεϊνού Μπα

Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Ολυμπιακού έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς με τη Λαμία την Κυριακή, εξαιτίας πόνων στους ραχιαίους μυς. Αυτό που έγινε σχετικά γρήγορα ήταν αντιληπτό πως η αλλαγή έγινε για προληπτικός λόγους, ώστε ο παίκτης να μην επιβαρυνθεί αφού έρχεται την Πέμπτη ο αγώνας με τους "κανονιέρηδες". 

Όπως και να έχει πάντως ο Μπα όντως πονούσε στην πλάτη και όντως έκανε θεραπεία. Το ζητούμενο είναι πόσο θα τον επηρεάσει πριν το ματς αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο οποίος θα είναι μεγάλης έντασης και απαιτητικός. 

Με τον Μπα μέσα και τον Φουρτούνη στην τριάδα

Ο Πέδρο Μαρτίνς φυσικά και τον υπολογίζει, ενώ ήδη έχει δείξει τις διαθέσεις του αναφορικά με το ποιοι θα παίξουν και σε τι σχηματισμό. 

Το 4-3-3 είναι το σύστημα που αναμένεται να επιλέξει ο Πορτογάλος τεχνικός και δείχνει απόλυτα λογικό, με τον Σα στη θέση του τερματοφύλακα, τον Ρέαμπτσιουκ αριστερά, τον Λαλά δεξιά και στο κέντρο της άμυνας τους Σωκράτη και Μπα
Μπροστά του τριάδα οι Μπουχαλάκης, Καμαρά και Εμβιλά, ενώ στην τριάδα της επίθεσης ο Μπρούμα, ο Φορτούνης και ο Ελ Αραμπί. 

Η εικόνα του αρχηγού του Ολυμπιακού, που είναι και υποψήφιος για παίκτης του μήνα για την Super League 1, είναι τέτοια που έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Ματιέ Βαλμπουενά, ένα δίλημμα που σχεδόν πάντα "ταλαιπωρεί" τον Πέδρο Μαρτίνς.  

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off dstroumb Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Όλα και όλοι στις τάξεις των Πρωταθλητών Ελλάδας γυρίζουν και δουλεύουν γύρω απ' αυτό το παιχνίδι με την Άρσεναλ και μεγαλύτερη αγωνία, αυτή τη στιγμή, είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Σενεγαλέζος αμυντικός.  Article publish on Τρί, 03/09/2021 - 16:01 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα