ΠΑΟΚ: "Ποτέ δε θα σταματήσουμε να πολεμάμε" (pic)

ΠΑΟΚ: "Ποτέ δε θα σταματήσουμε να πολεμάμε" (pic)kmpotsΤρί, 03/09/2021 - 15:35 Η εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του κυριακάτικου αγώνα κι όλα όσα ακολούθησαν με την ένταση ανάμεσα στην ομάδα και οπαδούς, τη συμφωνία του τεχνικού διευθυντή, Όλαφ Ρέμπε με τη Νυρεμβέργη και όχι μόνο, δημιούργησαν ένα ζοφερό τοπίο γύρω από τον "Δικέφαλο".

Χτες το αγωνιστικό τμήμα είχε ρεπό, σε μια γενικότερη προσπάθεια αποφόρτισης,

κυρίως ψυχολογικής και λιγότερο σωματικής επικστρέφοντας σήμερα στις προπονήσεις, πριν από την οποία υπήρξε και ομιλία του Πάμπλο Γκαρσία προς τους ποδοσφαριστές. 

Ταυτόχρονα το δικό της μήνυμα για τις ημέρες αυτές αλλά και για το άμεσο μέλλον έστειλε η ΠΑΕ μέσα από επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τονίζοντας: "Ποτέ δε θα σταματήσουμε να πολεμάμε. Πέσε κάτω επτά φορές, σήκω οκτώ".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #superleague #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Το μήνυμα της ΠΑΕ για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η ομάδα τις τελευταίες ημέρες Article publish on Τρί, 03/09/2021 - 15:35 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα