Ολόγυμνος εμφανίζεται ο Batman στο νέο του κόμικ

Τι έγινε;

Η νέα σειρά κόμικς της DC θα είναι αποκλειστικά για τους ενήλικες λάτρεις των κόμικς. Το DC Black Label, όπως ονομάζεται η σειρά, έκανε το ντεμπούτο του με το "Batman: Damned #1" του συγγραφέα Brian Azzarello και του καλλιτέχνη Lee Bermejo. Στη σειρά θα δούμε τον Batman να τα βάζει με υπερφυσικές δυνάμεις και να διασταυρώνεται με τους John Constantine και Zatanna.

Οι συζητήσεις που έγιναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο, δεν έχουν να κάνουν με τον τίτλο ή την ιστορία, αλλά με το ότι το κόμικ φέρει μια γυμνή εικόνα του Bruce Wayne, η οποία δείχνει ακόμα και τα πιο ιδιωτικά του σημεία.

Όπως φαίνεται, η DC περίμενε τις αντιδράσεις των fans και γι'αυτό αποφάσισε να αφαιρέσει τη γραφικότητα των σχεδίων της από την ψηφιακή έκδοση. Έτσι πλέον, σκιές θα καλύπτουν τα επίμαχα σημεία του Bruce Wayne.

Μια πηγή πολύ κοντά στο project είπε στο IGN ότι η DC επέλεξε να διαμορφώσει τις σκηνές, γιατί απλά δεν ήταν συμβατές με την ιστορία. Η πρώτη έκδοση του κόμικ με την "απαγορευμένη" τέχνη πουλιέται ακόμα στα καταστήματα, αλλά μελλοντικά τεύχη του "Batman: Damned" δεν θα φέρουν άλλες τέτοιες γραφικές εικόνες.

Μην ξεχάσετε να μας πείτε στα σχόλια την δική σας άποψη. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο.

IGN GreeceH Marvel αποκαλύπτει την κρυφή σύνδεση ανάμεσα σε Wolverine και VenomΑπεβίωσε ο συν-δημιουργός του Ghost RiderΈνα νέο manga συνεχίζει τις έρευνες του "Ace Attorney"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα