Οι παίκτες του Call of Duty: Black Ops 4 εκμεταλλεύονται τα emotes

Η εταιρεία ετοιμάζει patch για την επίλυσή του.

To Blackout mode του Call of Duty: Black Ops 4 φαίνεται να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τα emotes καθώς οι παίκτες τα χρησιμοποιούν για αμβλύνουν το οπτικό

τους πεδίο.

Όπως αναφέρει το Kotaku(μέσω VG247) το εν λόγω battle royale mode "κινδυνεύει" από τα gestures διότι κατά τη χρήση τους η κάμερα αλλάζει προοπτική σε αυτή του τρίτου προσώπου, κατ' επέκταση ξεκλειδώνοντας περισσότερες οπτικές γωνιές.

Καθότι ο τίτλος είναι πρώτου προσώπου, ένα τέτοιου είδους exploit δίνει τρομερό πλεονέκτημα στους παίκτες που μπορούν να εντοπίσουν τους αντιπάλους πίσω από τις γωνίες. Κάποια από αυτά τα gestures, όπως τα "Point" και "Sitting Bull" διεκπεραιώνονται σε μεγάλη χρονική διάρκεια δημιουργώντας τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Η εταιρεία ανάπτυξης, τοποθετήθηκε επί του θέματος δημοσιεύοντας μια επίσημη ανακοίνωση στο Reddit. "Γνωρίζουμε ότι οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα Gestures για να κοιτούν πίσω από τις γωνίες σε ορισμένα modes που μπορεί να τους δώσει ένα άδικο πλεονέκτημα. Τη δεδομένη στιγμή δουλεύουμε πάνω σε μία ενημέρωση που θα συστήσει δύο διαφορετικά συστήματα για τα Gestures. Το σύστημα που υπάρχει ήδη και μία competitive έκδοσή του, που θα απενεργοποιεί το free look και θα έχει διαφορετικές ρυθμίσεις κάμερας αποτρέποντας κατά αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα να δεις πίσω από γωνίες".

"Το προκαθορισμένο σύστημα κάμερας, θα χρησιμοποιείται στα τμήματα του παιχνιδιού όπου το 'corner peeking' δεν θα επηρεάζει την ισορροπία του παιχνιδιού ενώ η competitive έκδοση θα χρησιμοποιείται στα modes όπου χρειάζεται μια πιο περιοριστικό σύστημα κάμερας. Θέλουμε οι παίκτες να έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν με τα Gestures, ωστόσο όχι εις βάρος του fair gameplay."

Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστοποιηθεί πότε θα κυκλοφορήσει το εν λόγω patch, ωστόσο όπως φαίνεται η Treyarch δεν παύει να ακούει τις ανησυχίες της κοινότητας του Call of Duty: Black Ops 4.

Για περισσότερα νέα γύρω από το Call of Duty: Black Ops 4 και τους Battle Royale τίτλους μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Βασίλης Αλεπόπουλος είναι αρθρογράφος στο GR IGN και μπορείτε να τον κάνετε summon στο Twitter ή στο Facebook.

IGN GreeceΝέες πληροφορίες σχετικά με τα DLC του Call of Duty: Black Ops 4H Treyarch ανακοινώνει τις αλλαγές στο Blackout μετα την betaΑνακοινώθηκε η ημερομηνία της beta του Call of Duty: Black Ops 4 Blackout

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα