Πιο πολλούς τίτλους παρά ήττες η Ρεάλ!

Εκπληκτική η πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την περσινή ήττα στο πρώτο παιχνίδι των πλέι - οφ της Euroleague από τον Παναθηναϊκό.

Όπως σημειώνει η Marca, από την βραδιά της κατάρρευσης στο ΟΑΚΑ με 95-67 στις 17 του περασμένου Απριλίου, η ομάδα του Πάμπλο Λάσο έχει πιο πολλές κατακτήσεις τίτλων από ήττες στο αμέσως επόμενο εξάμηνο!

Συγκεκριμένα, οι Μαδριλένοι στα
27 επόμενα παιχνίδια τους μετά την ήττα από τους «πράσινους», έχασαν μόλις δύο, ενώ κατέκτησαν την Εuroleague, το πρωτάθλημα και το Σούπερ Καπ Ισπανίας. Μάλιστα, οι δύο αυτές ήττες δεν στοίχισαν καν, με την πρώτη να είναι από την Γκραν Κανάρια με πολλές απουσίες αμέσως μετά την κατάκτηση της Euroleague και την δεύτερη στον πρώτο τελικό των πλέι - οφ πρωταθλήματος από την Μπασκόνια.

Σε αυτά τα 27 ματς, οι Μαδριλένοι έκαναν 25 νίκες με μέσο όρο διαφοράς 11 πόντων, σε μόνο δύο από αυτά δεν έφτασαν τους 80 πόντους, ενώ είχαν 11 διαφορετικούς πρώτους σκόρερ και 11 διαφορετικούς MVP!

Ο Λάσο, ελπίζει ότι το καλό σερί θα συνεχιστεί στο αποψινό παιχνίδι στο Μιλάνο απέναντι στην Αρμάνι για την δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.
Keywords
Τυχαία Θέματα