Καμπετσής: «Μπορούμε να κάνουμε πολλά»

Αισιόδοξος για την πορεία του Παναθηναϊκού δηλώνει ο Αργύρης Καμπετσής.

Ο νεαρός επιθετικός μίλησε στην εφημερίδα Sportime για το ξεκίνημα των «πράσινων» και την προσαρμογή του. Αναλυτικά:

Για την συνεργασία με τον ΟΠΑΠ: «Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό γεγονός, όπως ειπώθηκε και στην κεντρική ομιλία της εκδήλωσης. Είναι πολύ σημαντικό μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό, να έχει έναν μεγάλο χορηγό στο πλευρό της.
Εννοείται πως κι οι ενέργειες του ΟΠΑΠ με τα δύο παιδιατρικά νοσοκομεία είναι αξιέπαινες. Και οι φίλαθλοι κι εμείς με τις επιτυχίες μας, όλοι μαζί θα βοηθήσουμε».

Για το αν η ομάδα είναι έτοιμη για επιτυχίες: «Εχουμε κάνει μία πολύ καλή αρχή. Πιστεύω θα συνεχίσουμε να παίζουμε καλά. Η ομάδα, όπως είπε κι ο κόουτς είναι πολύ υγιής, είμαστε όλοι δεμένοι. Θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα».

Για τους πρώτους μήνες στην ομάδα: «Μπήκα πιστεύω γρήγορα στην ομάδα, ίσως επειδή ήμουν χρόνια στην Ελλάδα και ήταν εύκολο για εμένα να προσαρμοστώ. Δηλαδή δεν είχα τα ίδια προβλήματα, όπως τα είχα στο εξωτερικό. Τα παιδιά με βοήθησαν πάρα πολύ να ενταχθώ στο σύνολο κι αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για το αν είναι έτοιμοι για το τρίποντο στο ματς με τον Πανιώνιο: «Ναι. Οι παίκτες είμαστε φρέσκοι στην ουσία, αν και είχαμε κάποια παιχνίδια με τις Εθνικές ομάδες. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».

Για το αν η συμπαράσταση του κόσμου είναι σημαντική: «Εννοείται, τους θέλουμε κάθε φορά μαζί μας όλο και περισσότερο!».
Keywords
Τυχαία Θέματα