Οι "μεγάλες προσδοκίες" που κρύβονται στα δάκρυα του Κριστιάνο

Ο Κάρολος Ντίκενς είχε γράψει στο αριστούργημά του, τις Μεγάλες Προσδοκίες, ότι «δεν πρέπει να αισθανόμαστε ντροπή για τα δάκρυα μας». Στην επιστροφή του στην Ισπανία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποβλήθηκε και χωρίς ντροπή δάκρυσε, ξέσπασε και αποχώρησε απογοητευμένος!

Κουβαλάει τις μεγάλες προσδοκίες της Γιουβέντους για επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης... στο νου του έπρεπε να αποδείξει στους Ισπανούς ότι κάθε άλλο παρά τελειωμένος είναι! Θυμάστε την συνέντευξη
τύπου, στην παρουσίασή του από την Γιουβέντους είχε πει «στην ηλικία μου υποτίθεται ότι πρέπει να αγωνίζομαι στην Κίνα ή το Κατάρ αλλά είμαι χαρούμενος που η Γιουβέντους μου δίνει την ευκαιρία αυτή» μια ευκαιρία που προφανώς η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήταν διατεθειμένη να του δώσει!

Ήταν ματς προσδοκιών και αποδείξεων! Ο προπονητής της Βαλένθια, Μαρσελίνο, είχε πει πως θα δοκιμάσει τα πάντα για να τον σταματήσει. Στην αρχή του αγώνα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έψαχνε απεγνωσμένα χώρο στο γήπεδο... δεξιά και αριστερά. Μαζί με τον Μάντζουκιτς και πάλι έδειξαν να μην έχουν μάθει καλά ο ένας τον άλλον! Η απουσία Ντιμπάλα ξανά στέρησε το μυαλό που θα τους μοιράσει την μπάλα, θα κάνει το κάτι διαφορετικό, το τρέξιμο απαραίτητο και σε μια φάση στο 29ο λεπτό έγινε το “κακό” με τον Χέισον Μουρίγιο!!

Yes, @cristiano sent off for this

Keywords
Τυχαία Θέματα