Στο FX θα... χιονίζει και για 3η σεζόν

Το "Snowfall" ανανεώθηκε για ακόμα μία σεζόν από το δίκτυο.

Το "Snowfall" θα παίξει στο FX και για τρίτη σεζόν.

Όπως μαθαίνουμε από το TVLine, το δίκτυο έδωσε εντολή για ανανεώσεις σε αρκετές σειρές, όπως το "Fargo" (4η σεζόν), το "Pose" (2η σεζόν) και το "American Horror Story", το οποίο έκανε πρεμιέρα για την 8η σεζόν και θα φτάσει σίγουρα μέχρι τη 10η.

Μέσα σε αυτά, ανανεώθηκε και το "Snowfall" το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ξεκινήσει την 3η του σεζόν, σχεδόν αμέσως μετά το φινάλε της 2ης σεζόν. Το τελευταίο επεισόδιο, το οποίο θα προβληθεί στις 20 Σεπτεμβρίου,

θα λέγεται "Education" και εκεί θα δούμε τον Franklin να αντιμετωπίζει τις συνέπειες των πράξεών του, ενώ ο Teddy κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τους συνεργάτες του και παράλληλα, η Lucia, κάνει μια μεγάλη θυσία για να σώσει την ζωή του Gustavo.

Ο Eric Schrier, ένας από τους Προέδρους Πρωτότυπων Προγραμμάτων του FX, δηλώνει ότι περιμένει πώς και πώς την 3η σεζόν: "Ήταν εξαιρετικό να βλέπουμε το κοινό και την αναγνώριση του Snowfall να μεγαλώνει κατά τη διάρκεια της 2ης του σεζόν. Η δημιουργική ομάδα της σειράς έχει κάνει μια φανταστική δουλειά και έχουμε υψηλές προσδοκίες για την 3η σεζόν".

Ο Dave Andron ("Justified"), θα συνεχίσει να βρίσκεται στη θέση του showrunner της σειράς που δημιούργησε μαζί με τους John Singleton ("Boyz N the Hood") και Eric Amadio. Στην εκτελεστική παραγωγή θα βρίσκονται και οι Thomas Schlamme ("The West Wing"), Michael London ("The Magicians") και Trevor Engelson.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το "Snowfall".

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceΘα 'τρελαθούμε' με το reboot του "Mad About You"Η Rosamund Pike πρωταγωνιστεί σε μεταφορά μυθιστορήματος και πάλιΩς απειλή για το μέλλον της τηλεόρασης φαίνεται η σωρεία προγραμμάτων στον CEO του FX

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα