Chucky: Σε συζητήσεις η Aubrey Plaza και ο Brian Tyree Henry για να πρωταγωνιστήσουν στο reboot

"Είμαστε φίλοι μέχρι το τέλος, θυμάσαι;"

Η επαναφορά του "Child’s Play" είναι στα σκαριά, και η Aubrey Plaza με τον Brian Tyree Henry είναι σε συζητήσεις για να βρεθούν δίπλα στην σαδιστική κούκλα, τον Chucky.

Όπως μαθαίνουμε από το Collider, οι δυο τους βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να πρωταγωνιστήσουν στην ταινία, η οποία θα είναι σε σκηνοθεσία του Lars Klevberg, σενάριο του Tyler Burton

Smith και παραγωγής των David Katzenberg, Seth Grahame-Smith και Aaron Schmidt.

Το μοντέρνο reboot, σύμφωνα με πληροφορίες, θα περιέχει μια παρέα μικρών παιδιών και μια τεχνολογικά προηγμένη κούκλα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα ακολουθήσει την πεπατημένη, με το κλασσικό σενάριο ότι η ψυχή ενός κατά συρροή δολοφόνου μπήκε σε μια κούκλα μέσω μαγείας βουντού και κατέληξε στα χέρια ενός 6χρονου αγοριού.

Υπάρχει περίπτωση να συναντηθούν τα δύο σενάρια στη μέση, με την προσθήκη μιας μητέρας, την οποία πιθανόν θα υποδυθεί η Plaza, και ενός ντετέκτιβ που θα προσπαθήσει να λύσει το μυστήριο με τις δολοφονίες του Chucky, τον οποίο πιθανόν θα υποδυθεί ο Tyree Henry.

Η Plaza είναι γνωστή για τον ρόλο της ως April Ludgate-Karate-Dwyer στο "Parks and Rec" αλλά και για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της στις ταινίες "Safety Not Guaranteed" και "Ingrid Goes West". Ο Tyree Henry είναι γνωστός για τον ρόλο του ως Alfred "Paper Boi" Miles στο "Atlanta".

Το franchise του "Child’s Play" περιέχει 7 προσθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της πιο πρόσφατης ταινίας, το "Cult of Chucky" του 2017. Όλες οι ταινίες διαδραματίζονταν στο ίδιο σύμπαν αλλά από ό,τι φαίνεται το εν λόγω reboot θα ξεκινήσει την ιστορία από την αρχή και με άλλες βάσεις. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα το αν η ταινία θα κινηθεί προς το είδος του τρόμου (όπως οι πρώτες τρεις ταινίες) ή προς το είδος κωμωδίας-τρόμου (όπως οι τελευταίες ταινίες).

Μια τηλεοπτική σειρά "Child's Play" βρίσκεται επίσης στα σκαριά από τον δημιουργό του franchise, Don Mancini, και τον παραγωγό του franchise David Kirschner. Η σειρά λέγεται ότι είναι μια συνέχεια της υπάρχουσας ιστορίας παρά μια επανεκκίνηση.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceΧριστούγεννα στο Λονδίνο για την Emilia Clarke και τον Henry GoldingA Simple Favor - Επίσημο TrailerΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 09/07 - 16/09

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα