O Ryan Coogler θα βαράει... "τρίποντα" ως παραγωγός στο sequel του "Space Jam"

Ο σκηνοθέτης του "Black Panther" εντάσσεται στην ομάδα παραγωγής της ταινίας.

Ο σκηνοθέτης του "Black Panther", Ryan Coogler, προσελήφθη για την παραγωγή του sequel του "Space Jam", σύμφωνα με το THR.

Δίπλα στον Coogler που θα αναλάβει την παραγωγή, η δημιουργός του "Random Acts of Flyness" του ΗΒΟ, Terence Nance, θα αναλάβει την σκηνοθεσία.

Η SpringHill Ent. του LeBron James

ανακοίνωσε τα νέα μέσω Twitter την Τετάρτη, με μια φωτογραφία από τα αποδυτήρια της Tune Squad στην ταινία "Space Jam", όπου αναφέρονται και οι θέσεις της ομάδας, με τον Bugs Bunny στη θέση του point guard.

Photo credit SpringHill Ent. μέσω Twitter.

Ο LeBron James δήλωσε ότι, "Μου άρεσε το όραμά του για το 'Black Panther'", αναφέροντας στο THR ότι όταν ήταν παιδί, δεν υπήρχαν μαύροι σούπερ ήρωες. "Οπότε το να μπορέσει ο Ryan να το φέρει αυτό στα παιδιά, είναι φανταστικό", είπε ο James.

Υπήρχαν συζητήσεις για το sequel του "Space Jam" για χρόνια, όπου σε κάποιο σημείο, συνδεόταν και ο Justin Lin από το "Fast and Furious" με την ταινία.

"Το 'Space Jam' είναι πολλά περισσότερα από το ότι απλά θα ενωθώ εγώ με τα Looney Tunes για να γίνει η ταινία", είπε ο James. "Είναι πολύ μεγαλύτερο. Θα ήθελα απλώς τα παιδιά να καταλάβουν πόσο δυνατοί μπορούν να αισθάνονται και πόσο δυνατοί μπορούν να είναι εάν δεν παραιτηθούν από τα όνειρά τους. Και νομίζω ότι ο Ryan το έκανε για πολλούς ανθρώπους", είπε.

Η Warner Bros. έχει αναλάβει τη διαδικασία παραγωγής της ταινίας και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το 2019.

Το "Black Panther" έγινε, μόλις, η τρίτη ταινία όλων των εποχών που ξεπέρασε τα έσοδα 700 εκατομμυρίων - έχοντας μόνο μαύρους στο cast - και στοχεύει, μάλλον, και σε ένα Oscar.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceΧριστούγεννα στο Λονδίνο για την Emilia Clarke και τον Henry GoldingA Simple Favor - Επίσημο TrailerΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 09/07 - 16/09

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα