Οι μάγισσες επέστρεψαν σε νέα φωτογραφία για το "American Horror Story: Apocalypse"

Η ακαδημία Miss Robichaux's άνοιξε και πάλι.

Στην Νέα Ορλεάνη, και συγκεκριμένα στην ακαδημία Miss Robichaux's, μας έστειλε πάλι ο Ryan Murphy με μία νέα φωτογραφία που κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter

και για χάρη του "American Horror Story: Apocalypse".

Γνωρίζαμε ήδη πως, ο όγδοος κύκλος της σειράς θα κοιτά στο μέλλον ενώ, ταυτόχρονα, θα φέρει στοιχεία από το παρελθόν. Ο Murphy, συν-δημιουργός της σειράς, εξέφρασε νωρίτερα τις βλέψεις του για την επόμενη σεζόν, όπως και τον ενθουσιασμό του καναλιού για το νέο του εγχείρημα. "Είναι διαφορετικό από ό,τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα, αλλά πάντα προσπαθώ να κάνω το ακριβώς το αντίθετο από ό,τι έχω κάνει στο παρελθόν", δήλωσε και άφησε το κοινό σε αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι.

Λίγο αργότερα, ο ίδιος επιβεβαίωσε το διπλό crossover της νέας σεζόν με την πρώτη, "Murder House", και την τρίτη, "Coven". Όσον αφορά το "Coven", μερικές πληροφορίες έχουν ξεφύγει και έχουν φτάσει στη δημοσιότητα. Μάθαμε, λοιπόν, πως η Madison Montgomery θα κάνει τη μεγάλη επιστροφή από τους νεκρούς. Μία ακόμα επιστροφή θα είναι αυτή της Jessica Lange, για τον ρόλο της ως Constance.

Από τον προσωπικό λογαριασμό του Ryan Murphy στο twitter.

Η είδηση προέρχεται από το TVLine. Στην εικόνα βλέπουμε το ολοκληρωμένο cast που επιστρέφει από τη Νέα Ορλεάνη του 3ου κύκλου στον 8ο. Οι Sarah Paulson, Lily Rabe, Emma Roberts, Frances Conroy, Gabourey Sidibe, Taissa Farmiga και Stevie Nicks είναι όλες εκεί, έτοιμες να γητέψουν και τον κύκλο με τίτλο "Apocalypse" της γνωστής σειράς του FX.

Ο τρόμος όσο πάει και μεγεθύνεται, με αρχή την τελευταία αφίσα που αποκαλύφθηκε μαζί με τον τίτλο της σεζόν. Οι εξελίξεις αναμένονται μεγάλες και περισσότερες πληροφορίες μένουν να συμπληρώσουν το μέλλον του "American Horror Story".

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece H Jessica Lange άκουσε το κάλεσμα κι επιστρέφει στο "American Horror Story: Apocalypse"
Keywords
Τυχαία Θέματα