Μία νέα εικόνα από του συντελεστές του "Wonder Woman 1984"

Φόρο τιμής στο "The Breakfast Club".

Φόρο τιμής στο "The Breakfast Club" αποτίουν πέντε από τους συντελεστές του sequel του "Wonder Woman", με νέα τους φωτογραφία που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής ενημέρωσης.

Το "Wonder Woman 1984" δεν θα έχει σχέση με τη κομεντί του 1985, αλλά φαίνεται πως οι τέσσερις πρωταγωνιστές και η σκηνοθέτης Patty Jenkins

αγαπούν ιδιαίτερα αυτή την ταινία και αποφάσισαν να ποζάρουν, αναβιώνοντας τη γνωστή αφίσα, για τα social media.

Μέσω της εικόνας, βεβαίως, επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά πως ο Chris Pine έχει επιστρέψει για τα γυρίσματα του sequel, όχι ως Brian Johnson του "The Breakfast Club", όπως δείχνει και η στάση του, αλλά ως Steve Trevor, και μάλιστα ζωντανός.

Η εικόνα κυκλοφόρησε μέσω του Instagram και το νέο μετέφερε το TheWrap. Η Gal Gadot στο κέντρο αναβιώνει την πόζα της Molly Ringwald, και δεν αποχωρίζεται το χρυσό της στέμμα, ενώ ο Chris Pine την αντίστοιχη του Anthony Michael Hall. Με τη σειρά τους, η Jenkins ως Judd Nelson, η Kristen Wiig ως Ally Sheedy και ο Pedro Pascal ως Emilio Estevez.

Το "Wonder Woman 1984", με την πρώτη αφίσα που αποκάλυψε άφησε και πολλές θεωρίες να αναπτύσσονται για πιθανή τοποθέτηση της ταινίας κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Και ενώ έχουμε ήδη μερικές πληροφορίες για τη μεγάλη villain της ταινίας, την οποία θα ενσαρκώσει η Kristen Wiig, αντί να καταφθάσουν κι άλλες που να απαντούν σε μερικές ανοικτές απορίες, ήρθε μία εικόνα να αλλάξει τα δεδομένα της πρώτης ταινίας.

Πράγμα που σημαίνει ότι, ο Steve Trevor που στην πρώτη ταινία είδαμε να (spoiler) αυτοθυσιάζεται, και τον θεωρήσαμε νεκρό, επιστρέφει ζωντανός και με ένα βλέμμα απορίας.

Μέχρι την 1η Νοεμβρίου του 2019 και την πρεμιέρα της ταινίας (ΗΠΑ) υπάρχει ακόμα καιρός για να καταφθάσουν πληροφορίες πριν από την τελική λύση του μυστηρίου.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Η Patty Jenkins δημοσίευσε ντοκουμέντο του Pedro Pascal στο "Wonder Woman 1984" Η Wonder Woman επισκέπτεται παιδικό νοσοκομείο και δίνει δύναμη στους μικρούς ήρωες "Wonder Woman 1984": Ρίξτε μια πρώτη ματιά στην Cheetah, που υποδύεται η Kristen Wiig

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Αναζητήσεις
wonderwoman steve ζωντανός
Τυχαία Θέματα