O War Machine μιλά για τη στιγμή που ο Hulk αποκάλυψε το τέλος του "Infinity War"

Έγινε κατά λάθος.

Κατά τη διάρκεια του "Jimmy Kimmel Live", ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον War Machine, Don Cheadle, μίλησε για τότε που ο Mark Ruffalo αποκάλυψε το τέλος του "Infinity War" σε μια συνέντευξη.

Προειδοποίηση: Ακολουθεί spoiler για το "Infinity War", αν δεν θέλετε να σας το αποκαλύψει ο Mark Ruffalo, μην διαβάσετε παρακάτω.

Η εν λόγω συνέντευξη συνέβη κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Good Morning America", πριν βγει το "Avengers:

Infinity War" στους κινηματογράφους. Ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Hulk, Mark Ruffalo απαντώντας σε μια ερώτηση για τους θανάτους στις ταινίες της Marvel είπε, "Περιμένετε μέχρι να δείτε την επόμενη. Όλοι πεθαίνουν".

Ο Don Cheadle προσπάθησε να σώσει την κατάσταση σταματώντας τον συμπρωταγωνιστή του από το να αποκαλύψει το τέλος της ταινίας, όπου ο μισός πλανήτης πεθαίνει.

"Καθόσασταν εκεί, ήξερες ότι θα το κάνει;" ρώτησε ο Kimmel κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

"Φυσικά και δεν ήξερα ότι θα κάνει κάτι τέτοιο!", είπε ο Cheadle. "Προσπάθησα να τον σταματήσω, το είδες. Είπα, 'Δεν θα έλεγα... πολλά...'. Αν ακούσεις καλά, άρχισε να λέει την αλήθεια, και μετά είπε την λέξη 'όλοι', ενώ ξεκίνησε να λέει 'οι μισοί'. Κατέστρεψε τα πάντα!".

Σύμφωνα με τον Cheadle, δεν υπήρξε κάποια σοβαρή αντίδραση μετά την αποκάλυψη του Ruffalo, αλλά αστειευόμενος είπε ότι ο ηθοποιός δεν θα δώσει καμία συνέντευξη για κάποια μελλοντική ταινία της Marvel.

Για περισσότερα για το "Infinity War", διαβάστε πόσα βραβεία Teen Choice κέρδισε φέτος, ποιο θα είναι το μέλλον του Red Skull και για το λάθος του Star-Lord. Επίσης, ποια σκηνή με τον Tony Stark κόπηκε και κατά πόσο ευαίσθητος είναι ο Thanos.

Και, φυσικά, μην ξεχάσετε να διαβάσετε το review μας για την ταινία, το οποίο δεν περιέχει κανένα spoiler.

IGN Greece Avengers: Infinity War - Gag / Blooper Reel Οι σκηνοθέτες του "Infinity War" μας προϊδεάζουν για το μέλλον του Red Skull Ποια σκηνή με τον Tony Stark κόπηκε από το "Avengers: Infinity War";

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα