Διέρρευσαν σκηνές από τη σειρά "The Witcher" του Netflix

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Διέρρευσαν σκηνές από τα σενάρια της επερχόμενης σειράς του Netflix, "The Witcher". Ωστόσο, η showrunner της, Lauren S. Hissrich, καθησύχασε τους fans ότι οι εν λόγω σκηνές δεν θα εμφανιστούν στην σειρά και ότι "όλα είναι εντάξει στον κόσμο του #Witcher".

Δημοσιευμένες στο Reddit, οι χρήστες βρήκαν δύο σκηνές που φέρουν την μάγισσα Yennefer και δίνουν μια καθαρή εικόνα στους fans για το πώς

θα είναι οι χαρακτήρες.

Στην πρώτη σκηνή βλέπουμε τον Geralt of Rivia, καθώς μαζί με την Yennefer ετοιμάζονται για έναν χορό, και αυτός παραπονιέται ότι δεν θέλει να πάει. Η δεύτερη σκηνή είναι μια συζήτηση της Yennefer και ενός "Βασιλιά", κατά την οποία η Yennefer λέει ακριβώς στον ηγέτη πως αισθάνεται για τη συμπεριφορά του.

Αυτές οι σκηνές δεν φαίνονται να είναι μέρη του κανονικού σεναρίου, αλλά δείγματα για να μπορέσουν οι διάφοροι ηθοποιοί να περάσουν από οντισιόν. Συχνά δεν περιέχουν σκηνές ή πλοκή που θα περιληφθούν στη σειρά, καθώς μοιράζονται γενικώς σε πρακτορεία και ηθοποιούς. Η showrunner της σειράς, Lauren S. Hissrich δημοσίευσε στο Twitter ότι αυτές οι σκηνές δεν θα είναι μέρος της σειράς και ότι η ομάδα πίσω από τη σειρά του Netflix περίμενε μια τέτοια διαρροή.

Η Hissrich σχολίασε τα συναισθήματα των fans που αποκαλύφθηκαν με τη διαρροή, καθώς συζητήσεις πυροδοτήθηκαν για το πως η τηλεοπτική μεταφορά του αγαπημένου franchise φαίνεται να άρεσε στο κοινό και το κατά πόσο το γράψιμο συνέλαβε την ουσία των χαρακτήρων.

Η τηλεοπτική μεταφορά του "The Witcher" είχε ανακοινωθεί το 2017 με τον συγγραφέα του μυθιστορήματος που ενέπνευσε το ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι, Andrzej Sapkowski, να είναι σύμβουλος της δημιουργικής ομάδας.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα το 2020 με οχτώ επεισόδια και τον προηγούμενο Φεβρουάριο, η Hissrich αποκάλυψε την ολοκλήρωση του σεναρίου του πρώτου επεισοδίου από τους σεναριογράφους των "Daredevil" και "Jessica Jones", Sneha Koorse και Jenny Klein.

IGN Greece "Σούπερηρωική" βοήθεια δέχεται η σειρά του Witcher Λιγότερα από 10 επεισόδια θα έχει το Witcher του Netflix Μάλλον έχουμε τους πρώτους χαρακτήρες για τη σειρά Witcher

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα