Οι ελληνικές συμμετοχές στα μίτινγκ του Χάλε και του Όρντεγκεμ

Το γνωστό μίτινγκ θα αποτελέσει τον επόμενο αγωνιστικό στόχο του Μιχάλη Αναστασάκη στη σφυροβολία. Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου διανύει πολύ καλή σεζόν, αφού έχει ήδη πετύχει 76.63μ κι έχει πιάσει το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα.

Στην ίδια διοργάνωση θα συνεχίσει τους αγώνες της και η πρωταθλήτρια της δισκοβολίας, Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου. Η έμπειρη αθλήτρια κυνηγά βολές πάνω από τα 59.00μ, προκειμένου να βελτιώσει το φετινό ρεκόρ της. Στη σφαιροβολία των ανδρών το ελληνικό
ενδιαφέρον είναι μεγάλο, αφού εκεί θα είναι για να λάβει μέρος ο Νικόλας Σκαρβέλης, στον πρώτο αγώνα του στην Ευρώπη, ο Οδυσσέας Μουζενίδης, ο οποίος στην Έδεσσα πέτυχε 19.12μ και έδειξε σε ανοδική πορεία, αλλά και ο πάντα σταθερός, Τάσος Λατιφλάρι.

Η Ελίνα Τζένγκο μετά το πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 στα «Αλεξάνδρεια» θα επιστρέψει στο ακόντιο Κ18, προκειμένου την Κυριακή (2/6) στο Χάλε να βελτιώσει εκ νέου την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών παγκοσμίως.

Στον ακοντισμό Κ20 θα πάρει μέρος ο Αρτέμιος Καπασακαλίδης, στη σφαιροβολία Κ18 η Αναστασία Ντραγκομίροβα και στη δισκοβολία Κ20, η Σοφία Κεσσίδη.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η πρώτη συμμετοχή του Μάρκου Γκούρλια στα 3.000μ στο μίτινγκ του Όρντεγκεμ στο Βέλγιο. Ο δρομέας του Δημήτρη Θεοδωρίδη, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος πέρασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας του σε υψόμετρο στο Μαρόκο, γεγονός που του επιτρέπει να σκέφτεται γρήγορες κούρσες.
Keywords
Τυχαία Θέματα