Destiny 2: 'Το επόμενο κεφάλαιο' θα αποκαλυφθεί την επόμενη εβδομάδα

Πρώτη αποκάλυψη μετά το "διαζύγιο".

Η Bungie θα αποκαλύψει "το επόμενο κεφάλαιο του Destiny 2" την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter, η αποκάλυψη θα γίνει στις 6 Ιουνίου στις 20:00 ώρα Ελλάδος, χωρίς όμως να έχουν ανακοινωθεί περαιτέρω λεπτομέρειες. Η εικόνα πίσω από το κείμενο είναι σκοτεινή και περιλαμβάνει αρκετό λευκό καπνό.

Η αποκάλυψη έχει προγραμματιστεί με τα την

έλευση του Destiny 2: Forsaken’s Season of Opulence, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιουνίου. Με τα δικαιώματα του παιχνιδιού να ανήκουν πλέον στην Bungie, θα είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία θα αποκαλύψει (αυτόνομα) κάτι τόσο μεγάλο για το Destiny, έπειτα από το "διαζύγιο" της με την Activision τον Ιανουάριο του 2019. Μία παρόμοια αποκάλυψη είχε γίνει και στη Year 2 του Destiny την ίδια ακριβώς περίοδο, όπου σηματοδότησε την έλευση του Forsaken annual pass.

H ανακοίνωση της Bungie δεν διευκρίνιζε αν η αποκάλυψη θα γίνει υπό τη μορφή stream και η σελίδα στο Twitch δεν έχει προς το παρόν προγραμματισμένη κάποια μετάδοση, αν και η Bungie χρησιμοποιεί τα streams για ανακοινώσεις. Το τι θα αποκαλύψει η Bungie αποτελεί μυστήριο για όλους, αλλά μπορεί να πρόκειται για νέο περιεχόμενο το οποίο προετοιμάζεται για κυκλοφορία κάποια στιγμή το φθινόπωρο. Με τον πρόσφατο διαχωρισμό της από την Activision, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το τι έχει η Bungie στα σκαριά για το μέλλον.

Στο review για το Destiny 2: Forsaken, το χαρακτηρίσαμε ως "ένα θετικό σημείο αναφοράς και κατάλληλη ευκαιρία για τη Bungie για να βρει τις ισορροπίες της και να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο, μένοντας παράλληλα πιστή στο όραμά της".

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN GreeceΠοιο είναι το μέλλον του Destiny;Η βιομηχανία του gaming αντιδρά στον διαχωρισμό Bungie-ActivisionΝέες πληροφορίες για το Destiny 2: Black Armory

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα