Σκάει η βόμβα της Γουέστ Χαμ για Φορτούνη!

Η "Sun" αναφέρει πως η Γουέστ Χαμ του Μναουέλ Πελεγκρίνι σκοπεύει να καταθέσει πρόταση ύψους 16 εκατομμυρίων λιρών για την απόκτηση του 26χρονου μέσου του Ολυμπιακού. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Λονδίνου, Μάριο Ουσίγιος γνωρίζει τον Έλληνα μέσο από τη θητεία του στον Ολυμπιακό και έχει εισηγηθεί την απόκτηση του, καθώς είναι πιο οικονομική σε σχέση με άλλες που εξετάζονται από τον βρετανικό σύλλογο.

Η
Γουέστ Χαμ εξετάζει παράλληλα τις περιπτώσεις των Αντρέ Γκόμες της Μπαρτσελόνα, ο οποίος μάλιστα αγωνίστηκε με τα "σφυριά" φέτος ως δανεικός, αλλά και του Πάμπλο Φορνάλς της Βιγιαρεάλ, ωστόσο σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, η περίπτωση Φορτούνη φαντάζει η πλέον βατή!

Αν ο Ολυμπιακός συμφωνήσει για την παραχώρηση του Κώστα Φορτούνη, θα βάλει στο ταμείο του ποσό, που αγγίζει τα 18 εκατομμύρια ευρώ. Όσο σημαντική και αν είναι η παρουσία του Φορτούνη στο ρόστερ του συλλόγου, πρόκειται για ένα τεράστιο ποσό και μάλιστα με αντάλλαγμα έναν ποδοσφαιριστή του οποίου το συμβόλαιο λήγει το επόμενο καλοκαίρι!

Σε περίπτωση που ο Φορτούνης φορέσει τη φανέλα της Γουέστ Χαμ, θα συναντήσει τον Ρομπέρτο, καθώς ο Ουσίγιος έφερε στο Λονδίνο τον 33χρονο, πρώην πορτιέρε του Ολυμπιακού, αλλά και τον Αρτούρ Μαζουακού, ο οποός αγωνίζεται εκεί από το 2016.
Keywords
Τυχαία Θέματα