Οι developers του Spider-Man PS4 απαντούν για τις νερολακούβες

Μπορείτε πλέον να προσθέσετε όσες θέλετε.

Πριν το Spider-Man κάνει το ντεμπούτο του στο PS4, μερικοί παίκτες ήταν αναστατωμένοι για... λακκούβες. Η Insomniac Games πλέον επιτρέπει στους παίκτες να προσθέσουν όσες "λακκούβες" θέλουν.

Στο πλαίσιο των νέων ενημερώσεων του Spider-Man PS4, που περιλαμβάνουν το New Game Plus και την Ultimate

difficulty, η λειτουργία Photo Mode είδε επίσης την προσθήκη νέων αυτοκόλλητων ετικετών και πλαισίων. Και ως μέρος αυτών των νέων επιλογών είναι οι λακκούβες, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Spider-Man PS4 με αυτοκόλλητα "νερολακκούβας"

Ο User Interface and User Experience Lead στην Insomniac Games, Gil Doron αποκάλυψε τα αυτοκόλλητα λακκούβας στο Twitter, χαριτολογώντας ότι "...το διόρθωσα για εσάς".

Τα επιχειρήματα σχετικά με τις λακκούβες στο Spider-Man προέρχονταν από σχολιαστές που ισχυρίζονταν ότι τα γραφικά του Spider-Man είχαν υποβαθμιστεί από προηγούμενες εμφανίσεις σε εκδηλώσεις όπως η E3. Αυτά τα σχόλια έγιναν πριν οι χρήστες παίξουν το Spider-Man στο σύνολό του, αλλά τα αρχικά tweets ισχυριζόμενα αυτό το downgrade τράβηξαν αρκετή προσοχή ώσπου η Insomniac έπρεπε να σχολιάσει για να τονίσει ότι οι λακκούβες απλώς άλλαξαν το μέγεθος και δεν ήταν διαφορετικές ως αποτέλεσμα ενός downgrade.

Ο επίσημος λογαριασμός της Insomniac στο Twitter, καθώς και ο Community Manager, James Stevenson, ανταποκρίθηκαν επανειλημμένως σε παίκτες που ήθελαν να μιλήσουν για τις λακκούβες για να εξηγήσουν ότι δεν υπήρξε σκόπιμη υποβάθμιση στα γραφικά του παιχνιδιού.

Εκτός από τα αυτοκόλλητα, η τελευταία ενημέρωση του Spider-Man φέρνει επίσης δύο νέα τρόπαια που συμπίπτουν με το New Game Plus και την Ultimate difficulty.

Αν ξεκινήσατε μόλις το παιχνίδι, διαβάστε το Marvel's Spider-Man review, αλλά και ότι οι developers πιστεύουν πως το Spider-Man φέρνει μια νέα εποχή στα Superhero Games.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN GreeceSTARLINK : Battle for Atlas Star Fox Team Is Back!Το Steam ξεπέρασε του 30 εκατομμύρια χρήστες στην KίναSoulcalibur VI (2018) vs. Soul Blade (1995) Σύγκριση Γραφικών

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα