Η Σπαλ άλωσε τη Ρώμη (video)

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, πάτησαν την περιοχή των φιλοξενούμενων αρκετές φορές, όμως από τη μία η καλή παρουσία του Μιλίκοβιτς Σάβιτς και από την άλλη η αναποτελεσματικότητα των παικτών του Ντι Φραντσέσκο δεν έφεραν το γκολ. Το χαμένο τετ-α-τετ του Τζέκο στο 17’, η αδυναμία του Ελ Σαραουί να αξιοποιήσει τη σέντρα του Φλορέντσι στο 32’ και δύο ακόμη καλά σουτ του Φλορέντσι στο πρώτο ημίχρονο, ήταν οι στιγμές της Ρόμα σε αυτό το διάστημα.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τρόπο να αξιοποιήσουν στο ανοιχτό γήπεδο
την ταχύτητα του Λατσάρι ο οποίος πήρε πέναλτι από μαρκάρισμα του Λούκα Πελεγκρίνι. Το εκτέλεσε στο 37ο λεπτό ο Πετάνια ανοίγοντας το σκορ για την Σπάλ και σημειώνοντας το 3ο του γκολ στη σεζόν.

Οι Ρωμαίοι είχαν κλασσική ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 54’ όταν ο Εν Ζονζί τροφοδότησε τον Ελ Σαραουί, αυτός έδωσε στον Τζέκο που από το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε άουτ.
Στο 55 ο Λατσάρι εκτέλεσε κόρνερ και ο ξεχασμένος από την άμυνα των γηπεδούχων Μπονιφάτσι πέτυχε το πρώτο του γκολ στη μεγάλη κατηγορία κάνοντας το 0-2.

Η Ρόμα απείλησε με δοκάρι του Λορέντσο Πελεγκρίνι στο 67’ με σουτ από μεγάλη απόσταση και αφού προηγήθηκε εντυπωσιακή επέμβαση του τερματοφύλακα Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.
Η ήρωας της Σπαλ στο παιχνίδι αποβλήθηκε με ανόητο τρόπο στο 75’, όταν ο διαιτητής του έδειξε πρώτα κάρτα για καθυστέρηση και λίγα δευτερόλεπτα μετά για την αντίδρασή του να πετάξει τη μπάλα μακριά αντιδρώντας στην απόφαση για την πρώτη κάρτα..
Keywords
Τυχαία Θέματα