Δύο παρατάσεις και ο Μαυροειδής

Ο Κολοσσός πήρε την πρώτη του φετινή νίκη στην basket league κερδίζοντας την Κύμη στην δεύτερη παράταση με 97-90. Ο Δημήτρης Μαυροειδής έσωσε τους "γαλάζιους" ενώ ο Μπράουνινγκ με δικά του καλάθια στην δεύτερη παράταση, τράβηξε την ομάδα του στη νίκη. Μοιραίος ο Μπολντς για τους φιλοξενούμενους.

Στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης οι δύο ομάδες τελείωσαν με σκορ 71-71, ενώ στην πρώτη παράταση αμφότερες έβαλαν από δέκα πόντους. Για να
φτάσουμε ως εκεί ο Δημήτρης Μαυροειδής έσωσε τον Κολοσσός (δις) από βέβαιο... θάνατο. Με δικά του επιθετικά ριμπάουντ και βολές, οι γηπεδούχοι επέστρεφαν στο παιχνίδι, ενώ όταν αποβλήθηκε με πέντε φάουλ ανέλαβε δράση ο Μπράουνινγκ.

Η Κύμη από την δική της πλευρά είχε τον Μπολντς σε φανταστικό βράδυ με 31 πόντους, όμως, στην πιο κρίσιμη φάση του αγώνα στην δεύτερη παράταση δέχθηκε τεχνική ποινή για διαμαρτυρία ενώ το σκορ ήταν 94-90 κι ενώ πριν είχε αστοχήσει σε λέι απ. Ο Ντούρεν πρώτος σκόρερ για τους νικητές που επίσης τους κράτησε ζωντανούς σε καίρια σημεία.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ντιγκς του Κολοσσού λιποθύμησε πηγαίνοντας στον πάγκο και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Ρόδου.

Κολοσσός (Βετούλας): Μαυροειδής 22 (13 ριμπ. 2 ασ. 1 μπλοκ), Ντιγκς 6, Κέμπτον, Ντούρεν 26(2), Μπράουνινγκ 17(1), Γεωργάκης, Μπιλής, Γεωργαλής, Αγγελάκος 1, Παπαδάκης, Άσκα 13(1), Γκιμπς 12.
Keywords
Τυχαία Θέματα