Οι Wonder Woman και Shuri κατευθύνονται στην Αίγυπτο με το "Death on the Nile"

Δυναμικό το cast.

Αποκαλύφθηκε το cast της επερχόμενης ταινίας "Death on the Nile", το οποίο θα σκηνοθετήσει ο Kenneth Branagh και θα πρωταγωνιστεί ως Hercule Poirot.

Μέχρι στιγμής, γνωρίζαμε ότι η Gal Gadot (Wonder Woman) θα βρίσκεται στην ταινία ως "μια πλούσια κληρονόμο" και πλέον ξέρουμε ότι θα δούμε ηθοποιούς, γνωστούς μέσα από τα "Black Panther" και "Game of Thrones".

Η Letitia Wright (Black Panther) θα γίνει η Rosalie Otterbourne, κόρη ενός διάσημου συγγραφέα, ενώ ο Armie Hammer

(Call Me by Your Name) θα μεταμορφωθεί στον Simon Doyle, τον σύζυγο της Linnet Ridgeway Doyle (Gadot).

Ο Tom Bateman θα ξαναγίνει ο Monsieur Bouc, και θα πρωταγωνιστήσει πλάι στην, τετράκις υποψήφια για Όσκαρ, Annette Bening και στην Rose Leslie (Game of Thrones). Πλάι τους θα βρεθούν οι Ali Fazal, Sophie Okonedo, Emma Mackey, Dawn French, Jennifer Saunders και Russell Brand.

Δείτε την ανακοίνωση με το cast παρακάτω:

In October 2020, Kenneth Branagh returns with a whole new cast of suspects for Death on the Nile. pic.twitter.com/0WhqFXM4JD

Orient Express Movie (@MOTOEmovie) October 1, 2019

Το μυθιστόρημα στο οποίο βασίζεται η νέα ταινία κυκλοφόρησε το 1937 και "επικεντρώνεται στην έρευνα ενός φόνου που συνέβη κατά τη διάρκεια μιας κρουαζιέρας στον ποταμό του Νείλου, στην οποία έτυχε να βρίσκεται και ο Πουαρό. Αλλά πάνω που ξεκινά να βρίσκει στοιχεία και υποψήφιους δολοφόνους, πολλοί από τους ύποπτους βρίσκουν τον θάνατο, κάτι που κάνει την επίλυση του μυστηρίου πιο δύσκολη".

Το "Death on the Nile" είχε ξαναγίνει ταινία το 1978 και το cast του αποτελούνταν από τους Peter Ustinov (Poirot), Bette Davis Angela Lansbury, Maggie Smith, Mia Farrow και David Niven.

Θα είναι sequel του "Murder on the Orient Express" (2017), το οποίο εισέπραξε $352,8 εκ. παγκοσμίως. Σε αυτήν την ταινία είδαμε πολλά μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου, όπως οι Penelope Cruz, Daisy Ridley, Johnny Depp, Judi Dench, Olivia Colman, Josh Gad, Willem Dafoe και Leslie Odom Jr.

Όσοι έχετε διαβάσει το μυθιστόρημα παρακαλείστε να μην κάνετε spoil την υπόθεση ή την μοίρα των χαρακτήρων.

Το "Death on the Nile" έχει ορίσει ημερομηνία πρεμιέρας τις 20 Δεκεμβρίου 2020 (ΗΠΑ).

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Horror Gaming: Παιχνίδια, challenges και καλεσμένοι καταλαμβάνουν το Allou! Fun Park Halloween Event: Σημεία και Τέρατα στο Allou! Fun Park Βραβευμένη με Emmy προσθήκη βλέπει η ταινία "The Last Duel"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα