Ο Eddie Murphy στοχεύει στην υλοποίηση του "Beverly Hills Cop 4"

Το ένα sequel πίσω από το άλλο για τον ηθοποιό.

Την παραγωγή του "Beverly Hills Cop 4" θέλει να ξεκινήσει ο Eddie Murphy μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του "Coming to America 2".

Σε συνέντευξή του με το Collider, ο ηθοποιός, ο οποίος αναμένεται να ξαναγίνει παρουσιαστής του Saturday Night

Live για πρώτη φορά από το 1984, μίλησε λίγο παραπάνω για τα μελλοντικά του σχέδια.

"Αυτό θα κάνουμε μετά το 'Coming to America 2'", είπε ο Murphy. "Θα κάνουμε το 'Beverly Hills Cop' και μετά σχεδιάζω να ανέβω στη σκηνή και να ξανακάνω standup. Θα κάνω περισσότερο standup. Αυτές οι ταινίες και το 'Saturday Night Live' είναι σαν… το βλέπω σαν τον επίλογο. Αν αποφασίσω να καθίσω στον καναπέ για πάντα, θα το κάνω με αστείο τρόπο".

Αν τα πράγματα εξελιχθούν όπως τα θελήσει ο ηθοποιός, τότε αναμένουμε να δούμε τον Murphy ξανά ως Axel Foley, τον αστυνομικό από το Ντιτρόιτ που ερευνούσε τον φόνο του φίλου του στο Μπέβερλι Χιλς. Η αρχική ταινία κυκλοφόρησε το 1984, πάνω από 30 πριν, ενώ λίγα χρόνια αργότερα βγήκαν τα "Beverly Hills Cop 2" (1987) και "Beverly Hills Cop 3" (1994), τα οποία όπως δεν πήραν καλές κριτικές.

Η αρχή για το "Beverly Hills Cop 4" είχε γίνει εδώ και κάποια χρόνια. Ωστόσο, καθυστερήσεις στην παραγωγή είχαν σαν αποτέλεσμα τον τερματισμό του project. Επίσης, ετοιμάζονταν και μια σειρά, η οποία δεν κατάφερε ποτέ να αποκαλυφθεί στο κοινό.

Αναμένουμε να δούμε τον ηθοποιό στο "Coming to America 2", το οποίο έχει ορίσει την ημερομηνία πρεμιέρας του στις 18 Δεκεμβρίου 2020, με πολλά μέλη από το αρχικό cast να επιστρέφουν για τους ρόλους που είδαμε το 1988. Για κάτι πιο σύντομο, ο Murphy πρωταγωνιστεί στην βιογραφική ταινία του Netflix, "Dolemite is my Name", η οποία θα γίνει διαθέσιμη στις 25 Οκτωβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Horror Gaming: Παιχνίδια, challenges και καλεσμένοι καταλαμβάνουν το Allou! Fun Park Halloween Event: Σημεία και Τέρατα στο Allou! Fun Park Βραβευμένη με Emmy προσθήκη βλέπει η ταινία "The Last Duel"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα