Οι Phil Lord και Chris Miller υπεύθυνοι του Marvel TV Universe της Sony

Οι δυο τους υπέγραψαν συμβόλαιο πέντε χρόνων.

Οι Phil Lord και Christopher Miller, παραγωγοί του "Spider-Man: Into the Spider-Verse" και σκηνοθέτες των "21 Jump Street" και "The Lego Movie", υπέγραψαν συμβόλαιο πέντε χρόνων με την Sony Pictures ως υπεύθυνοι του τηλεοπτικού Marvel universe

που θα δημιουργήσει.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η συμφωνία ακολουθεί την αποχώρηση των Lord και Miller από την 20th Century Fox TV μετά την απορρόφηση της από την Disney. Η συμφωνία λέγεται ότι αξίζει εκατομμύρια και το δίδυμο θα δημιουργήσει και αναπτύξει δικά τους κωμικά και δραματικά projects, ενώ θα επιβλέπει άλλων projects επίσης.

Οι δημιουργοί θα "εμπλακούν με την ανάπτυξη μιας βιβλιοθήκης τηλεοπτικών σειρών βασισμένες στο universe της Sony με χαρακτήρες της Marvel".

"Είμαστε ευγνώμονες προς όλους στην Sony Pictures Television που επέλεξαν να συνεργαστούν με εμάς και να επεκτείνουν τη διαρκή μας σχέση με το στούντιο", είπαν σε κοινή τους δήλωση. "Μαζί στοχεύουμε να δημιουργήσουμε πρωτοποριακή δουλειά ύψιστης ποιότητας και ακεραιότητας, και να τοποθετήσουμε αυτήν μας τη δουλειά σε βολική θέση για τα μάτια και τ' αυτιά σας, όπου κι αν είναι αυτά".

Στις αρχές του χρόνου είχαμε τις πρώτες αναφορές ότι η Sony σκέφτεται σειρές εμπνευσμένες από το "Into the Spider-Verse", και τον Μάρτιο ο επικεφαλής της Sony Pictures Entertainment είχε πει ότι έχουν προγραμματιστεί τα επόμενα επτά χρόνια για τον Spider-Man σε τηλεόραση και κινηματογράφο.

Η Sony έχει αρκετές ταινίες υπό ανάπτυξη βασισμένες σε χαρακτήρες του franchise του ήρωα, όπως το "Morbius" με τον Jared Leto, τα Black Cat, Silver Sable, Kraven the Hunter και Silk. Επιπλέον, γνωρίζουμε ότι το 2020 θα βγουν δύο σχετικές ταινίες, με την μία μάλλον να είναι sequel του "Venom". Τέλος, το "Into the Spider-Verse" θα λάβει sequel και spin-off.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΠερισσότερα απ'όσα νομίζαμε είναι τα cameos του Stan Lee στο "Into the Spider-Verse"Τηλεοπτικά spinoffs σκέφτεται η Sony για το "Spider-Man: Into the Spider-Verse"[Update] Νικητες: Διαγωνισμός: Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία "Spider-Man: Into the Spider-Verse/Spider-Man: Μέσα στο Αραχνοσύμπαν"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα