Αρης: Ιωση ο Ματίγια-βίντεο από την προπόνηση

Ασκήσεις για γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας είχε μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα του Αρη στην επιστροφή (30/4) της ομάδας στις προπονήσεις. Η άδεια για τις Αγιες μέρες του Πάσχα τελείωσε και ο Σάββας Παντελίδης με τους παίκτες επέστρεψαν στο προπονησιακό πρόγραμμα, στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο αθλητικό κέντρο του Αρη, στο "Δασυγένειο", στο Νέο Ρύσιο.
Η ΠΑΕ μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα και βίντεο από την προπόνηση.
Σε ό,τι
αφορά στην προπόνηση, ο Ματίγια έμεινε εκτός λόγω ίωσης.
Η επίσημη εημέρωση του Αρη έχει ως εξής:
"Μετά το τετραήμερο ρεπό (Μ. Παρασκευή-Δευτέρα του Πάσχα), επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.
Η προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με την Ξάνθη στο Κλεάνθης Βικελίδης (05/05, 19:00), στο πλαίσιο της 30ής Αγωνιστικής (τελευταίας) του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.
Ο Φραν Βέλεθ (θλάση στους προσαγωγούς) ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Χαβιέ Ματίγια, από την πλευρά του, δεν συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα, λόγω ίωσης.
Θα θυμίσουμε ότι στον αγώνα με τη θρακική ομάδα η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Ντάνιελ Λάρσον και Γιώργου Βαλεριάνου (αμφότεροι συμπλήρωσαν από τέσσερις κίτρινες κάρτες).
Αύριο, Τετάρτη, ανήμερα της Πρωτομαγιάς, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)".
Keywords
Τυχαία Θέματα