Avengers: Endgame - O Chris Pratt ανεβάζει "παράνομο" βίντεο από τα γυρίσματα

Στην παρανομία πέφτει ο Pratt για χάρη του Endgame.

Ο Chris Pratt αποκάλυψε ένα "παράνομο" βίντεο από τα γυρίσματα του "Avengers: Endgame", για να γιορτάσει την επιτυχία της ταινίας στο box office.

Περιέχονται spoilers από το Avengers: Endgame.

Οι χώροι γυρισμάτων ταινιών είναι από τα πιο κρυφά κομμάτια του χώρου της διασκέδασης, πόσο μάλλον όταν αφορούν ταινίες της Marvel.

Υπάρχουν έλεγχοι των ατόμων που βρίσκονται μέσα, κλειδωμένες πόρτες, συμβόλαια που σου απαγορεύουν να μιλήσεις για συγκεκριμένα πράγματα, σενάρια που δεν επιτρέπεται να δουν το φως της μέρας.

Παρόλα αυτά, ο ηθοποιός Chris Pratt, γνωστός ως Star-Lord στο franchise, αποφάσισε να ρισκάρει τραβώντας βίντεο στα γυρίσματα των ταινιών "Avengers: Endgame". Η σκηνή που προβάρουν είναι μάλλον το "Avengers: Assemble". Μπορούμε να δούμε τους Dave Bautista, Don Cheadle, Elizabeth Olsen, Chris Evans, Jeremy Renner, Chris Hemsworth, Paul Rudd, Chadwick Boseman.

"Ο κανόνας δεν πρόκειται να με σταματήσει από το να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία ζωής καταγράφοντας αυτή την ομάδα αστέρων", είπε ο Pratt. "...μια ομάδα που πιθανότατα δεν θα ξαναβρεθεί στο ίδιο δωμάτιο ξανά. Είμαστε τόσο ευλογημένοι".

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceTo Avengers: Endgame κάνει πρεμιέρα ξεπερνώντας με ευκολία το $1διςΠαίζοντας στο Google με τον ThanosΚανένα πλάνο για νέα Marvel ταινία μετά τους Avengers δεν έχουν τα αδέρφια Russo

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα