Οι "Mugiwaras" ντύθηκαν για το Πειρατικό Φεστιβάλ στο Τόκιο

Νέες εμφανίσεις και διασκεδαστικά, μικρά παιχνίδια.

Με νέα θεματικά και εορταστικά ενδύματα έκαναν την εμφάνιση τους τα μέλη του πληρώματος του Muqiwara no Luffy, στο Pirates Festival 2018, στο Τόκιο της Ιαπωνίας, όπως μάθαμε και από το Manga.Tokyo.

Ντυμένοι

με παραδοσιακά ανοιξιάτικα κιμονό, τα ιαπωνικά yukata, οι Mugiwaras δίνουν την ευκαιρία στο κοινό που θα προσέλθει, να διασκεδάσει... πειρατικά. Από τις εμφανίσεις τους φαίνεται πως, μπορούμε να περιμένουμε μία νέα συλλογή από συλλεκτικά προϊόντα, όπως φιγούρες, εμπνευσμένη από τις ενδυμασίες τους.​​​​​​

Μπορεί το φεστιβάλ να βρίσκεται μακρυά και να μοιάζει λίγο άπιαστο όνειρο, αλλά την παρουσία του αγαπημένου πληρώματος μπορούν να απολαύσουν οι φανς διεθνώς.

Το φεστιβάλ φιλοξενείται από το πρώτο μόνιμο θεματικό πάρκο από τον κόσμο του One Piece, το Tokyo One Piece Tower, και θα είναι ανοικτό για τον κόσμο από τις 14 Ιουλίου μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μία πληθώρα μικρών παιχνιδιών, εμπνευσμένα από τη σειρά, με ένα μόνο από αυτά να είναι το "Let's Launch The Fireworks", όπου οι παίκτες θα πρέπει να ανακτήσουν το μπαρούτι που έκλεψε ο Buggy ο κλόουν.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Read more on [SITE_NAME]Δεύτερη σεζόν αποκτά το anime "Τοkyo Ghoul:re"Tίτλοι τέλους για το manga του "Tokyo Ghoul:re" σε τρία κεφάλαιαΤο νέο trailer της live-action ταινίας "Bleach" φέρνει πολλές αποκαλύψεις

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα