Νέα μονοπάτια και ιδέες εξερευνά η Warner Bros.

Σε νέα πελάγη φαίνεται αποφασισμένη να πλεύσει η Warner Bros.

H Warner Bros. φαίνεται αποφασισμένη να επανεξετάσει την πορεία της και ο νεοαφιχθείς επικεφαλής της DC Films Division Walter Hamada έτοιμος να βάλει τη δική του πινελιά στις επερχόμενες

ταινίες.

Αν και η επιτυχία του "Wonder Woman" το καλοκαίρι του 2017 ήταν ενδεικτική των δυνατοτήτων που έχει το DCEU, η μετέπειτα πορεία ταινιών όπως το "Justice League" ήταν κάτι λιγότερο από ιδανική.

Αυτό όπως φαίνεται αποτέλεσε εφαλτήριο για αλλαγή πλεύσης, με το THR και το Comicbookmovie.com να μας ενημερώνουν για κάποιες απροσδόκητες εξελίξεις στα επερχόμενα "Batman" "Joker Origin" και "The Flash". Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν πληροφορίες αναφορικά τόσο με επιμέρους ταινίες της DC αλλά και τα γενικότερα σχέδια της Warner Bros. για το μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα η ταινία "The Flash", αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή της στις αρχές του 2019 με τον Ezra Miller στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τους John Francis Daly και Jonathan Goldstein του "Gamenight" να είναι πλέον μέλη της παραγωγικής ομάδας. Σε αντίθεση με την αρχική πρόθεση του στούντιο για σοβαρή και μελαγχολική θεματική η επερχόμενη ταινία επικεντρώνεται σε μια πιο ανάλαφρη προσέγγιση που ενδεχομένως να θυμίσει σε κάποια σημεία το κλασσικό "Back to the Future".

Ανάλογες ανακατατάξεις φαίνεται να γνωρίζει και η επερχόμενη Batman ταινία του Matt Reeves με τον κινηματογραφιστή να έχει παραδώσει ήδη το πρώτο μέρος του σεναρίου του κατά τη διάρκεια του Memorial Weekend. Όλα δείχνουν ότι η επερχόμενη ταινία θα επικεντρώνεται σε έναν νεαρό Batman, με το ενδεχόμενο ο Ben Affleck να επιστρέψει στον ρόλο να μοιάζει πλέον απίθανο.

Η Warner Bros. από την πλευρά της ετοιμάζει μια νέα εταιρεία υπεύθυνη για μικρότερου προϋπολογισμού μεταφορές ιστοριών της DC που θα απευθύνονται σε ενήλικο κοινό και θα ονομάζεται "DC Dark" ή "DC Black". Θα ξεκινήσει την πορεία της με την ιστορία προέλευσης του Joker που θα διαδραματίζεται στην δεκαετία του 80. Τη σκηνοθετική επιμέλεια θα αναλάβει ο Todd Phillips.

Μιλώντας βέβαια για τον Joker, ο Jared Leto αναμένεται να επιστρέψει στον ρόλο του εμβληματικού χαρακτήρα με τη δική του ταινία. Θα έχουμε λοιπόν δύο Joker ταινίες και δύο ξεχωριστές Joker ερμηνείες. Ο Jared Leto θα έρθει αντιμέτωπος με τον Joaquin Phoenix.

Πέρα από τα "Wonder Woman 1984" και "Shazam!" που αναμένονται μέσα στο 2019 ένας μεγάλος αριθμός ταινιών φαίνεται να έχει μπει στον προγραμματισμό της Warner Bros. Μέχρι στιγμής πληροφορίες υπάρχουν μόνο σχετικά με το "Birds of Pray" σε σκηνοθεσία της Cathy Yan, και το "Batgirl" γραμμένο από την σεναριογράφο του "Bumblebee", Christina Hodson.

Σε όλα τα παραπάνω βέβαια έρχεται να προστεθεί και το καλλιτεχνικό όραμα του Walter Hamada που μπήκε στην DC Films Universe σε μια καθόλου ευνοϊκή περίοδο. Ο Hamada δεν σκοπεύει να επιστρατεύσει το λεγόμενο writers room ούτε πρόκειται να αναφέρει ημερομηνίες στο επερχόμενο Comic - Con.

Στόχος του είναι να κρατήσει ψηλά τους δημοφιλέστερους ήρωες ενώ παράλληλα να καταφέρει να δώσει χώρο και σε λιγότερο γνωστούς χαρακτήρες. Μένει τώρα να δούμε αν το όραμά του αυτό θα πραγματοποιηθεί.

Read more on [SITE_NAME]Ταινία αποκτά ο γίγαντας του WWE, Hulk HoganΟ Ben Affleck δηλώνει "παρών" στη νέα δραματική ταινία "The Has-Been"Στα σκαριά η νέα βιογραφική ταινία του Bob Marley

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα