Tίτλοι τέλους για το manga του "Tokyo Ghoul:re" σε τρία κεφάλαια

Το κλείσιμο ακόμη ενός κύκλου.

To δημοφιλές manga "Tokyo Ghoul:re" φαίνεται έτοιμο να ολοκληρώσει την πορεία του μαζεύοντας την ιστορία του μέσα στα επόμενα τρία κεφάλαια.

Τα νέα μας έρχονται από το Anime News Network και το 28ο τεύχος του Young Jump της Shueisha η ιστορία που έχει μπει στην τελική

της φάση από το Φεβρουάριο θα κλείσει τον κύκλο της στις 5 Ιουλίου 2018.

Ως συνέχεια του "Τokyo Ghoul" η σειρά καταπιάνεται με τον Haise Sasaki σε έναν κόσμο με ανθρωποφάγα πλάσματα που καραδοκούν στις σκιές, ενώ προσπαθεί να καθοδηγήσει την ομάδα του "Q Squad" προκειμένου να γίνουν εξαιρετικοί ερευνητές. Εμπόδιο στην προσπάθειά του αυτή στέκονται τόσο οι προσωπικότητες των υφιστάμενών του όσο και ο ελλιπής έλεγχος των δικών του δυνάμεων. Θα μπορέσει να τους ενώσει ως ομάδα ή η επόμενη τους αποστολή θα είναι και η τελευταία τους;

Στο ίδιο τεύχος μαθαίνουμε ότι η τηλεοπτική anime μεταφορά της σειράς θα αποκτήσει και δεύτερο κύκλο τον Οκτώβριο. H πρώτη σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλεται από τις 3 Απριλίου 2018 και αποτελείται από 12 επεισόδια.

Οι πρώτοι 14 τόμοι του αρχικού "Tokyo Ghoul" manga έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά από την Viz Media. Από το "Tokyo Ghoul:re" μέχρι στιγμής έχουν μεταφραστεί 12 τόμοι με τον πλέον πρόσφατο να έχει κυκλοφορήσει την 1 Ιουνίου.

Οι δύο σειρές manga συνολικά έχουν 35 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Η σειρά φαίνεται να είναι μια από τις πλέον δημοφιλείς ιστορίες, έχοντας την μερίδα του λέοντος από τις πωλήσεις στην Ιαπωνική αγορά.

Πιστεύετε πως θα κλείσει ολοκληρωτικά η ιστορία ή ότι ανοίγει παράλληλα το παράθυρο για μια νέα φάση στην αφήγηση; Πείτε μας την άποψή σας στα σχόλια.

Read more on [SITE_NAME]Δεύτερη σεζόν αποκτά το anime "Τοkyo Ghoul:re"Το νέο trailer της live-action ταινίας "Bleach" φέρνει πολλές αποκαλύψειςΕνωμένοι στον αγώνα κατά της πειρατείας οι ιαπωνικές εκδοτικές και οι manga δημιουργοί

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα