Οι 3 πρώτες Φάσεις της Marvel απέκτησαν ενιαίο όνομα

Να περιμένουμε και box set με τις 22 ταινίες μαζί;

Ο πρόεδρος της Marvel Studios, Kevin Feige, αποκάλυψε ότι οι τρεις πρώτες Φάσεις του κινηματογραφικού σύμπαν της Marvel (MCU) θα ονομάζονται από εδώ και πέρα "The Infinity

Saga".

Αν και το MCU έχει χωριστεί σε Φάσεις, με την κάθε μία να τελειώνει με μια ομαδική ταινία Avengers όλες συνδέονταν σιγά σιγά με τις Infinity Stones. Ο Feige τόνισε το γεγονός αυτό σε συνέντευξη του στο νέο τεύχος του Empire, όπου συζήτησε για τη δημιουργία του επίλογου σε μια δεκαετία ταινιών.

"Θέλαμε να δώσουμε ένα τέλος σε μια σειρά ταινιών με κάποιο τρόπο που δεν έχει ξαναγίνει", είπε ο Feige σχετικά με την απόφαση να χρησιμοποιήσουν τον τίτλο "Infinity Saga". "To Harry Potter είχε ένα τέλος γιατί τόσα ήταν τα βιβλία. Το ίδιο το Lord of the Rings. Αλλά σκεφτήκαμε, με 22 ταινίες, δεν θα ήταν διασκεδαστικό να δίναμε ένα τέλος στην ιστορία;"

Το "Avengers: Endgame" θα είναι η τελευταία ταινία του "The Infinity Saga" και θα κλείσει την ιστορία του Thanos και του Infinity Gauntlet. Θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Επιβεβαιώθηκε η χρήση "ψεύτικου" υλικού στα trailers του Avengers: Endgame Νέο full trailer για το "Avengers: Endgame/Εκδικητές: Τελευταία Πράξη" (Υποτιτλισμένο) Avengers Endgame Trailer Breakdown: Νέες στολές, νέος Hawkeye και νέες απορίες

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα