Red Dead Online: Τι μας επιφυλάσσει το επόμενο update

Μια πολιτισμένη άγρια Δύση;

Η Rockstar περιέγραψε τις προγραμματισμένες αλλαγές, που θα φέρει στο προσκήνιο το νέο update του Red Dead Online και θα ενσωματωθούν στο παιχνίδι "μέσα στην άνοιξη".

Μέσω ενός "δελτίου τύπου", η Rockstar αναγράφει τις παρακάτω αλλαγές, όπου υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν έχουν καλυφθεί παρακάτω, αλλά και νέες προσθήκες, που δεν έχουν αναφερθεί:

Επιθετικά και αμυντικά στυλ
παιχνιδιού (Offensive/Defensive Modes) - Αυτοί οι τρόποι παιχνιδιού, μπορούν να επιλεχθούν μέσα στο παιχνίδι και θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο συναναστρέφεστε με τους υπόλοιπους παίκτες στον κόσμο του Red Dead Online. Ο επιθετικός τρόπος είναι ουσιαστικά αυτός που έχετε δει μέχρι τώρα, ενώ ο αμυντικός τείνει προς το Passive Mode του GTA Online. Στο αμυντικό στυλ παιχνιδιού, δεν μπορείτε να δεθείτε από το lasso των άλλων παικτών, δεν μπορείτε να γίνεται στόχος μέσω του lock on και ούτε να δεχθείτε critical hits. Όσον αφορά τους δικούς σας περιορισμούς, τα critical hits βγαίνουν εκτός παιχνιδιού (όσο θα βρίσκεστε στο Defensive mode), ενώ αν επιχειρήσετε να δέσετε έναν παίκτη με το lasso, τότε θα σταματήσετε να βρίσκεστε εντός του Defensive mode.Hostility System: Πρόκειται για μια περαιτέρω διαφοροποίηση ανάμεσα στην επίθεση σε παίκτες, που έχουν ή δεν έχουν προβεί σε "violent" ενέργειες. Εάν επιτεθείτε σε παίκτες που δεν ήταν βίαιοι στο gameplay τους, τότε το hostility σας θα αυξηθεί, όμως στην περίπτωση άμυνας απέναντι σε παίκτες που σας επιτίθενται τότε το hostility σας δεν θα αυξηθεί, όπως και στην περίπτωση που ένας αντίπαλος παίκτης "αναγνωριστεί" ως εχθρός.Περισσότερες αποστολές Land of Opportunity - Το storyline της Jessica LeClerk του RDO θα επεκταθεί.Περισσότερες αποστολές για το Free Roam - Θα υπάρξουν περισσότερα είδη αποστολών, μαζί με περισσότερα γνώριμα πρόσωπα από το single player mode.Dynamic Events - Αναπάντεχες ενέδρες, επιχειρήσεις διάσωσης και πολλά άλλα θα γίνουν μέρος του open world.Αλλαγές στο Character Creator - Μια από τις περιπτώσεις, για τις οποίες δεν έγινε καμία αναφορά.Αλλαγές στα Daily Challenges - Αφαιρούνται οι επιδράσεις του hostile gameplay και προστίθενται τα streaks για μεγαλύτερα έπαθλα.Νέα όπλα - Το LeMat Revolver από το πρώτο Red Dead Redemption θα προστεθεί στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN-Greece (έτσι λέει τουλάχιστον) και όταν δεν πετάει λογοπαίγνια, τότε ίσως θα παραπονιέται για την κατάσταση του Assassin's Creed ή θα παίζει MTG Arena, ή θα τα κάνει όλα αυτά ταυτόχρονα.

IGN GreeceΈρχονται αλλαγές στο Red Dead Redemption 2 OnlineΤο Red Dead Redemption 2 πούλησε 23 εκατομμύρια μονάδεςRed Dead Online: Τι περιλαμβάνει το καινούριο update

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα