Μια γνωστή φιγούρα επιστρέφει για το "Penny Dreadful: City of Angels"

Νεκροζώντανη επιστροφή....

Σε νέο ρόλο επιστρέφει ηθοποιός του "Penny Dreadful" για το επερχόμενο sequel του, "City of Angels". Ο λόγος για τον Rory Kinnear, τον οποίο γνωρίσαμε στην αρχική σειρά ως τη Δημιουργία του Φρανκενστάιν.

Σύμφωνα με το Deadline, ο εν λόγο ρόλος είναι αυτός του Dr. Peter Craft, ενός επιτυχημένου Γερμανού παιδιάτρου και αρχηγό της Γερμανοαμερικάνικης Ομοσπονδίας, μιας οργάνωσης που έχει σαν στόχο τον αποκλεισμό των ΗΠΑ

από τον επικείμενο πόλεμο που θα ξεσπάσει στην Ευρώπη. Μάλιστα, ο χαρακτήρας δημιουργήθηκε αποκλείστηκα για τον ηθοποιό.

"Δεν είναι μυστικό ότι ο Rory είναι ένας από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς στον πλανήτη και το να δουλεύω μαζί του στην αρχική σειρά μου έφερε έμπνευση", είπε ο John Logan. "Τόσο πολύ που έγραψα τον ρόλο ειδικά γι'αυτόν, και χαίρομαι που θα έρθει στο 'City of Angels'".

Ο Kinnear θα πρωταγωνιστήσει δίπλα στους Nathan Lane (The Producers) και Natalie Dormer (Game of Thrones), αλλά και τον Daniel Zovatto (Lady Bird) ως Tiago Vega, Adriana Barraza (Babel), Jessica Garza και Johnathan Nieves.

O Rory Kinnear στο "Penny Dreadful".

Το "City of Angels" θα έρθει ως "πνευματικός απόγονος" της ιστορίας του "Penny Dreadful", η οποία τοποθετούνταν στο Βικτοριανό Λονδίνο. Η υπόθεση, ωστόσο, θα ξεκινήσει στο Λος Άντζελες το 1938, όπου μια σειρά από δολοφονίες σοκάρει την πόλη και την υπόθεση για την επίλυσή τους αναλαμβάνει ο Ντετέκτιβ Tiago Vega. Η ιστορία θα εισάγει την μεξικανό-αμερικανική παράδοση και κοινωνική ένταση, ενώ θα βασιστεί στη σύγκρουση μεταξύ χαρακτήρων σχετιζόμενων με τη θεότητα Santa Muerte και άλλων, συμμάχων του Διαβόλου. Νέοι, υπερφυσικοί μύθοι και ηθικά διλήμματα θα δημιουργηθούν μέσω αυτού, που το Showtime περιγράφει ως ένα ευφυέστατο ιστορικό φόντο.

Ο John Logan θα έχει τριπλό ρόλο στη νέα σειρά, ως δημιουργός, σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός, όπως έκανε αντίστοιχα και για την προκάτοχο της. Οι Michael Aguilar, Sam Mendes, Pippa Harris και James Bagley θα συνεργαστούν μαζί του, επίσης ως εκτελεστικοί παραγωγοί. Ο Paco Cabezas θα σκηνοθετήσει αρκετά από τα επεισόδια της σειράς.

Ο Kinnear είναι γνωστός για τον ρόλο του ως Bill Tanner στις πρόσφατες τρεις ταινίες του James Bond, "Quantum Of Solace", "Skyfall" και "Spectre". Στην τηλεόραση έχει παίξει στα "Guerrilla", "The Casual Vacancy" και "Quacks", ενώ αναμένουμε να τον δούμε στα "Years and Years" του Russell T Davies πλάι στην Emma Thompson και "Brexit: The Uncivil War" πλάι στον Benedict Cumberbatch.

Η αρχική σειρά "Penny Dreadful" διήρκεσε για τρεις σεζόν και έκλεισε τον Ιούνιο του 2016. Ο κόσμος του, όμως, συνέχισε μέσω μίας σειράς κόμικ, για την οποία συνεργάστηκαν Showtime και Titan Comics. Η παραγωγή του "Penny Dreadful: City of Angels" αναμένεται να ξεκινήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

IGN Greece Ο James Corden θα παρουσιάσει τα Βραβεία Tony Μακροχρόνιος ο προγραμματισμός της Sony για ταινίες και σειρές της Marvel H Apple ετοιμάζεται να μας αποκαλύψει την τηλεοπτική συνδρομητική της υπηρεσία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα