Ο… υγιεινός περίπατος, εξελίχτηκε σε φιάσκο για την Σέφιλντ (video)

Είναι από τα παιχνίδια που μένουν χαραγμένα στη μνήμη όσων αγαπούν το ποδόσφαιρο και το απρόβλεπτο, που μόνο αυτό το άθλημα μπορεί να προσφέρει. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ήταν για 82΄η απόλυτη κυρίαρχος του παιχνιδιού στο «Βίλα Παρκ» στο ματς απέναντι στην Άστον Βίλα, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσπιπ.

Προηγήθηκε με 3-0, αλλά δέχτηκε 3 γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, από την ανύπαρκτη επιθετικά στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, γηπεδούχο
ομάδα. 3-3 το τελικό αποτέλεσμα, με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να χάνει την ευκαιρία να προωθηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Πολύτιμος ο Βαθμός για τους «χωριάτες» που δεν έχασαν την επαφή τους με τις ομάδες που διεκδικούν την είσοδο τους στα πλέι οφ για την άνοδο.

Στο 2ο γκολ ο Σαρπ ήταν και σε θέση οφσάιντ και έκανε επιθετικό φάουλ, στον Κάλινιτς

Σε μεγάλη βραδιά ο αρχηγός των «λεπίδων», Μπίλι Σαρπ, πέτυχε χατ τρικ (11΄, 53΄, 62΄) και έφτασε τα 22 στο πρωτάθλημα και τα 101 με την φανέλα της Σέφιλντ.
Η Άστον Βίλα που είχε μόλις μία τελική προσπάθεια στον στόχο, μέχρι το 82΄, γύρισε ένα παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο. Σκόραρε 2 φορές μέσα σε 4 λεπτά, με τον Μινγκς στο 82΄και τον Έιμπραχαμ στο 86΄, για να έρθει το γκολ της ισοφάρισης στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Γκριν.
Keywords
Τυχαία Θέματα