Πήρε νίκη και διαφορά η Μπασκόνια (video)

Οι Βάσκοι παρά τις γνωστές απουσίες των Σενγκέλια, Γκρέιντζερ, Γαρίνο μπήκαν καλύτερα στο παρκέ και με άξονες τους Τζάνινγκ, Πουαριέ έφτασαν τη διαφορά στους 8 πόντους, 19-11 λίγο πριν από το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Ωστόσο, η άνοδος του Γουίλιαμς κι η επιθετική πολυφωνία ήταν τα "κλειδιά" της επιστροφής των Βαυαρών, οι οποίοι ισορρόπησαν και πήγαν στα αποδυτήρια μόλις στο -1, με το καλάθι του Φόγκτμαν να δίνει το mininum προβάδισμα στην ομάδα του στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου, 38-37.

Στην τρίτη περίοδο η Μπασκόνια στηρίχθηκε στην ενέργεια των Τζόουνς και
Σιλντς και στις δύο πλευρές του παρκές, οι Αμερικανοί βοήθησαν για να βρεθεί η ομάδα τους στο +6 με την ολοκλήρωση του τρίτου δεκαλέπτου, 59-53.

Δύο φορές οι γηπεδούχοι πήραν διψήφια διαφορά στο τελευταίο δεκάλεπτο με τους Βαυαρούς να έχουν απαντήσεις, αλλά όχι μέχρι τέλους, τελικώς στο τελευταίο δευτερόλεπτο με buzzer-beater δίποντο του Πουαριέ, το σύνολο του Περάσοβιτς νίκησε με 76-68 και κάλυψε τη διαφορά του πρώτου αγώνα, καθώς είχε ηττηθεί με 77-71.

Πολυτιμότερος στο παρκέ ο Πουαριέ που έκανε double-double με 11 πόντους και 11 ριμπάουντ, από κοντά ο Φόγκτμαν με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, ο Τζάνινγκ είχε 13 πόντους, ο Τζόουνς 12, ο Σιλντς 10.

Για τους ηττημένους, ο Γουίλιαμς είχε 18 πόντους κι ο Μπαρτέλ 11.
Keywords
Τυχαία Θέματα