Ο Ρου δεν άλλαξε την ιστορία... (video)

Η ισοπαλία δεν βόηθησε ούτε την Μετς στην μάχη για την παραμονή στην κατηγορία ούτε όμως και την Ναντ στην μάχη για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Βοήθησε πάντως την παράδοση – η οποία λέει ότι η Ναντ δεν έχει νίκη στο Σεντ Σιμφοριέν από το 2006 – να διατηρηθεί με το 1-1 να είναι δίκαιη ανταμοιβή για τις δύο ομάδες.

Μοιραίος για την Μετς ήταν ο Νολάν Ρου! Θα μπορούσε δις να έχει κάνει δύσκολα τα πράγματα για την Ναντ και να αλλάξει τον ρου της ιστορίας αλλά σπατάλησε τις δυο μεγάλες ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν!
Για να μην είμαστε άδικοι αυτός έβαλε μπροστά την Μετς σκοράροντας στο 12ο λεπτό από κόρνερ του Μίλιτσεβιτς. Ήταν όμως και αυτός που έχασε σπουδαίες ευκαιρίες είτε για να κάνει το 2-0 στο 18ο λεπτό είτε για να κάνει για το 2-1 στο 82ο λεπτό!

Η Ναντ αφού γλίτωσε το δεύτερο γκολ στο 18ο λεπτό έφτασε δίκαια στην ισοφάριση. Εκμεταλλεύτηκε το ότι έλειπαν οι τρεις αριστεροί μπακ της Μετς (Παλμιερί, Άσου-Εκοτό, Ουντόλ) και έπαιζε αναγκαστικά εκεί ο Ριβιερέζ. Εκεί πίεσε και από εκεί βρήκε τέσσερις ευκαιρίες. Εκμεταλλεύτηκε την μια από αυτές και με σκόρερ τον Ρονζιέ έφτασε στην ισοφάριση στο 23ο λεπτό!

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε ρυθμό και φάσεις. Οι δύο ομάδες έμοιαζαν ικανοποιημένες με την ισοπαλία. Στο τελευταίο δεκάλεπτο μόνο ρίσκαραν. Ο Ρου έχασε την μεγάλη ευκαιρία στο 82ο λεπτό και ο Σάλα δύο καλές στιγμές για τους φιλοξενούμενους. Δίκαιο αποτέλεσμα αλλά δεν βοηθάει καμία από τις δύο ομάδες στις μάχες που δίνουν φέτος.
Keywords
Τυχαία Θέματα