Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας η Σαουθάμπτον (video)

Η Σαουθάμπτον επιβλήθηκε εκτός έδρας με 2-0 της Γουίγκαν καιέγινε η 3η ομάδα που πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του κυπέλλουΑγγλίας. Σε παιχνίδι με εντελώς διαφορετική εικόνα ανά ημίχρονο, αφού στο πρώτοκυριάρχησαν οι γηπεδούχοι ενώ στο δεύτερο η Σαουθάμπτον είχε τον απόλυτοέλεγχο.

Η Γουίγκαν ήταν σαφώς ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο καιουσιαστικά μόνο εκείνη απείλησε επιθετικά.

Στο 5΄ο Μάσεϊ αστόχησε σε σουτ που επιχείρησε εκτόςπεριοχής, ενώ στο 13' ο Γκριγκ εκτέλεσε με τον Λεμινά να βάζει κόντρα και ναπαραχωρεί κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα

ήταν ο Ντάνκλεϊ που προσπάθησε ναπαραβιάσει με κοντινή την εστία τουΜακΚάρθι χωρίς επιτυχία, μετά από σουτ του Μπερν. Στο 42ο λεπτό ο Πάουερεκτέλεσε κόρνερ και ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση σε κόρνερ τον κορυφαίο παίκτηςτης Σαουθάμπτον στο πρώτο ημίχρονο, τερματοφύλακα ΜακΚάρθι.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια εντελώς διαφορετική ιστορία. ΗΣαουθάμπτον κυριάρχησε απόλυτα. κράτησε τη μπάλα, απείλησε αρκετές φορές τηναντίπαλό της, σκόραρε δύο φορές ενώ έχασε και πέναλτι.

Στο 62' και μετά από εκτέλεση κόρρνερ του Τάντιτς οΧόιμπεργκ με προβολή άνοιξε το σκορ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Γκαμπιαντίνικέρδισε πέναλτι όταν ανατράπηκε από τον Νταν Μπερν. Την εκτέλεση ανέλαβε οίδιος, που όμως νικήθηκε από τον εξαιρετικό τερματοφύλακα Γουόλτον.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του αγώνακαι σε αντεπίθεση ο Σεντρικ δίνοντας στη Σαουθάμπτον του Χιουζ που έκανεντεμπούτο στον πάγκο της, το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα