Ρονάλντο: «Κανείς δεν συγκρίνεται μαζί μου»

Την άποψη ότι κανένας άλλος στον κόσμο δεν έχει το ταλέντο ή την αφοσίωσή του στο ποδόσφαιρο εξέφρασε ο – γνωστός για τη μετριοφροσύνη του – Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος επιθετικός προέρχεται από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2003 και έγινε ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της γενιάς του υπό την καθοδήγηση του Αλεξ Φέργκιουσον.

Κατέκτησε την πρώτη του – από τις πέντε συνολικά – Χρυσή Μπάλα το 2008, αλλά τα καλύτερα στην καριέρα του ήρθαν από
τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Στην αρχή ονειρευόμουν να γίνω ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Οι φίλοι μου με κοιτούσαν και αναρωτιούνταν ‘μα τι λέει τώρα;’ Επαιζα για να διασκεδάζω, για αστείο, αλλά στο μυαλό μου η ιδέα ότι μπορεί να τα καταφέρω σχηματίστηκε όταν πήγα στη Γιουνάιτεντ. Τότε άρχισα να το πιστεύω», ανέφερε σε διαφημιστικό βίντεο γνωστής εταιρίας αθλητικών ειδών που ανέβηκε στο λογαριασμό του στο Instagram.

«Δεν βλέπω πολλούς ανθρώπους με το δικό μου ταλέντο, την αφοσίωση, το επίπεδο δουλειάς, την ηθική και το ποδόσφαιρο που παίζω εγώ. Κανείς δεν πρόκειται να συγκριθεί μαζί μου. Κανείς δεν πρόκειται να γίνει Κριστιάνο Ρονάλντο. Εσείς θα είστε πάντα εσείς και εγώ θα είμαι ο εαυτός μου», κατέληξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα