Ο Προμηθέας… ξέσπασε στον Χολαργό

Το Προμηθέας – Χολαργός μύριζε… ντέρμπι, τελικά όμως αποδείχθηκε μονόλογος των Πατρινών που επικράτησαν εύκολα των «νεοφώτιστων» με 86-61. Από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο η ομάδα του Μάκη Γιατρά πήρε διαφορά επτά πόντων και δεν κινδύνευσε ποτέ.

Η διαφορά άγγιξε από νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο τους 20 πόντους και οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να επιστρέψουν και να διεκδικήσουν τη νίκη. Ο Προμηθέας ήταν καλύτερος σε όλους τους τομείς, στην άμυνα, στις επιθετικές του επιλογές, αλλά και στην πολυφωνία που παρουσίασε.

Αντίθετα ο Χολαργός είχε μόνο τον Γιάνκοβιτς να παίζει μπάσκετ

και όλους τους υπόλοιπους παίκτες του Άρη Λυκογιάννη να αρνούνται να μπουν στον αγωνιστικό ρυθμό που απαιτούσε η αναμέτρηση. Η γνωστή εικόνα του Χολαργού με την σκληρή άμυνα, δεν εμφανίστηκε ποτέ στο «Τόφαλος».

Ο Προμηθέας είχε τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (Έλις, Μπράουν, Λίποβι και Παρκς), ενώ ο Γιατράς χρησιμοποίησε και τους 12 παίκτες που είχε στην διάθεσή του.

Προμηθέας (Γιατράς): Κατσίβελης, Μέιερ 7(1), Χολ 6(1), Έλις 14, Μπράουν 12(2), Σαλούστρος 5, Κασελάκης 3, Γκίκας 8, Τσαϊρέλης 2, Γερομίχαλος 4, Λίποβι 11(3), Παρκς 14.

Χολαργός (Λυκογιάννης): Φιτρπάτρικ 3, Γιάνκοβιτς 22, Οκερεαφόρ, Αγκμπελέζε 6, Χόκινς 9(1), Κώττας, Καμπερίδης 1, Σπυριδωνίδης, Τάλτον 7(1), Σκουλίδας, Καλαϊτζάκης 2, Λοβ 11.


Keywords
Τυχαία Θέματα