Division 2: Τα skills 'έκαναν φτερά'

Μήπως φταίει το Red Bull;

Οι νέες προσθήκες στα ατομικά skills του παίκτη μας στο Division 2 δεν έχουν κάνει ακόμη αισθητή την παρουσία τους, καθώς ένα bug του παιχνιδιού απενεργοποιεί απευθείας κάθε ικανότητα, που ενεργοποιείται, με ένα cooldown των 15 δευτερολέπτων να ακολουθεί αμέσως μετά.

Το πρόβλημα ανέφερε αρχικά στο Reddit ο χρήστης, u/TheBalance1016, λέγοντας, ότι συγκεκριμένες ικανότητες δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν μέσα στο παιχνίδι.

"Όταν

ενεργοποιώ το drone ή την ασπίδα μου (δεν έχω δοκιμάσει τα υπόλοιπα). εντός 2 δευτερολέπτων, το skill εξαφανίζεται και μπαίνει αυτόματα σε cooldown 15 δευτερολέπτων, χωρίς να ακυρώνω ο ίδιος την διαδικασία", αναφέρει ο u/TheBalance1016.

Σε αυτήν την περίεργη θέση βρέθηκαν δυστυχώς πολλοί ακόμη παίκτες, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό το αίτιο του προβλήματος, καθώς το συγκεκριμένο φαινόμενο έχει προκληθεί σε ορισμένους παίκτες στην αρχή του παιχνιδιού, ενώ σε άλλους κοντά στο level cap. Μέχρι στιγμής, οι επηρεαζόμενες ικανότητες είναι τα Drones, Turrets, Hives και τα Shields.

Μέχρι στιγμής, η Ubisoft Massive δεν έχει σχολιάσει το συγκεκριμένο θέμα, οπότε δεν γνωρίζουμε ακόμη, πότε πρόκειται να διορθωθεί.

Το The Division 2 βρίσκεται από σήμερα διαθέσιμο στα καταστήματα και τις ψηφιακές πλατφόρμες του Epic Store, PSN και Xbox Live.

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN-Greece (έτσι λέει τουλάχιστον) και όταν δεν πετάει λογοπαίγνια, τότε ίσως θα παραπονιέται για την κατάσταση του Assassin's Creed ή θα παίζει MTG Arena, ή θα τα κάνει όλα αυτά ταυτόχρονα.

IGN GreeceΑποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες της Open Beta του The Division 2Έχουμε ημερομηνίες για την open beta του The Division 2Η Ubisoft προειδοποιεί πως η Beta του Division 2 θα έχει crashes για μεγάλα χρονικά διαστήματα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα