Ο Λίλαρντ... έσβησε τον Ουέστμπρουκ (Video)

Απαντήσεις προς τους επικριτές του δίνει στα φετινά πλέι οφ ο Ντάμιαν Λίλαρντ, μετά και το περσινό κάζο της ομάδας του και τον αποκλεισμό με... σκούπα από τη Νέα Ορλεάνη.

Ο σούπερ σταρ των Μπλέιζερς έχει πάρει... φωτιά στη φετινή postseason, καθώς και την... ταυτότητα του Ράσελ Ουέστμπρουκ στα πρώτα δύο παιχνίδια του πρώτου γύρου της δυτική περιφέρειας με τους Θάντερ.

Ο «Dame» αριθμεί 29.5 πόντους 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ 3 κλεψίματα
και 1 τάπα κατά μέσο όρο, απέναντι σε έναν από τους πιο εκπληκτικούς αθλητές του ΝΒΑ, αλλά ως τώρα τη διαφορά την κάνει η άμυνα την οποία παίζει πάνω του.

Και μπορεί στο πρώτο ματς της σειράς ο Ουέστμπρουκ να έκανε τριπλ-νταμπλ, αλλά όταν ο Λίλαρντ τον μάρκαρε τον περιόρισε, καθώς ο άσος των Οκλαχόμα είχε μόλις 4/8 σουτ και δύο λάθη, από τη συνολική στατιστική των 24-10-10 με 8/17, την οποία και αρίθμησε.

Αποκορύφωμα φυσικά ήταν η σημερινή παρουσία του «Dame», που πέρα από τα όσα εκπληκτικά πράγματα έκανε στο μπροστά μέρος του παρκέ, οδήγησε τον «Russ» σε μια εκ των χειρότερων εμφανίσεών του.
Συγκεκριμένα, ο Λίλαρντ... κλείδωσε τον Ουέστμπρουκ, ο οποίος σούταρε με 3/13 (5/20 συνολικά), οδηγώντας τον σε τέσσερα λάθη, με τον αστέρα του Πόρτλαντ μάλιστα να τον κόβει (!) δύο φορές.

Έτσι, ο άσος των Μπλέιζερς έχει καταφέρει να... σβήσει (στα πλαίσια του δυνατού) τον «Brodie» και δείχνει έτοιμος προς το παρόν να οδηγήσει την ομάδα του αρχικά στον δεύτερο γύρο, εκτός αν το αντίπαλο δέος του σε αυτή τη φάση, αποφασίσει πως δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα
Keywords
Τυχαία Θέματα