Η Microsoft παρουσιάζει το νέο Xbox Game Pass Ultimate

Και Xbox Game Pass και Xbox Live.

Το πρόσφατο Inside Xbox μας επιφύλασσε την ανακοίνωση του Xbox Game Pass Ultimate, μια υπηρεσία που θα συνδυάζει τα Xbox

Game Pass και Xbox Live, επιβεβαιώνοντας τις πρόσφατες φημολογίες.

Συγκεκριμένα, το Xbox Game Pass Ultimate θα γίνει διαθέσιμο αργότερα μέσα στο 2019 στην τιμή των €14,99 ανά μήνα. Αθροιστικά, αν προσθέσει κανείς τις τιμές των Live και Game Pass, είναι προφανές, πως το Game Pass Ultimate είναι μια συμφέρουσα προσφορά, για όσους είναι συνδρομητές των δύο υπηρεσιών, γλιτώνοντας μηνιαίως €5 με το Game Pass Ultimate.

Ο νέος αυτός συνδυασμός δεν πρόκειται να αντικαταστήσει τις δύο παλαιότερες υπηρεσίες, αλλά προσφέρεται ως μια πιο "πρακτική" και πιο οικονομική εναλλακτική. Αν και η κυκλοφορία του Game Pass Ultimate θα αργήσει τουλάχιστον μερικούς μήνες ακόμα, αναμένεται να γίνει μια δοκιμή του σε ορισμένες αγορές, ώστε να μπορέσει το κοινό να προτείνει κάποιες βελτιώσεις.

Όσοι είναι ήδη μέλη του Game Pass, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέα παιχνίδια, όπως τα Monster Hunter: World και Prey, τα οποία θα προστεθούν στην υπηρεσία μέσα στον Απρίλιο, όπως και άλλοι γνωστοί τίτλοι.

Μιας και αναφερθήκαμε σε πιο "οικονομικές εναλλακτικές", η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Xbox One S All-Digital Edition, το οποίο θα είναι η φθηνότερη κονσόλα της εταιρείας για αυτή τη γενιά, θα λειτουργεί χωρίς CD/DVD readers (κοινώς μόνο ψηφιακές εκδόσεις παιχνιδιών) και θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαΐου.

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN-Greece (έτσι λέει τουλάχιστον) και όταν δεν πετάει λογοπαίγνια, τότε ίσως θα παραπονιέται για την κατάσταση του Assassin's Creed ή θα παίζει Sekiro: Shadows Die Twice (ή αλλιώς Shadows Die 100000 Times).

IGN Greece Επίσημη παρουσίαση για το Xbox One S All-Digital Edition Προσφορές Xbox Store: 16/04/2019 Προσφορές Xbox Store: 09/04/2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα