Βλάχος: Η δεύτερη ευκαιρία της Super League

Όταν κάτι δεν πάει όπως θα το ήθελες, είναι εύκολο να σε πάρει από κάτω. Ο Σπύρος Βλάχος, όμως ακολούθησε διαφορετικό δρόμο.

Έχοντας βγει από τα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου και έχοντας παίξει στη συνέχεια σε Φωστήρα και Αιγινιακό ήρθε το καλοκαίρι η στιγμή για το παραπάνω βήμα. Έτσι είχε φανεί αρχικά τουλάχιστον. Ο Απόλλων Σμύρνης τον έκανε δικό του έχοντας στο μυαλό του ότι θα δώσει λύσεις και μελλοντικά.

Κατά την περίοδο της προετοιμασίας εκεί, όμως, έγιναν πολλά. Σε αυτές τις

περιπτώσεις την πληρώνουν οι εύκολοι στόχοι και εκείνοι που θεωρούνται επιλογή του προπονητή. Κάπως έτσι το όνειρο της Super League προσωρινά έλαβε τέλος.

Επιστροφή στη Football League. Ξεκίνησε στη Σπάρτη, όσο εκείνη ήταν ακόμα ανταγωνιστική και άντεχε, φορώντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο και τον Ιανουάριο πήγε στην Καλαμαριά. Βασικός με το καλημέρα στον Απόλλωνα Πόντου μέχρι να έρθει ένας τραυματισμός και να τον πάει λίγο πίσω.

Οι Πόντιοι διεκδικούν τη δεύτερη θέση και φαίνεται πως θα παλέψουν μέχρι τέλους για να πάνε στα μπαράζ. Αυτός μπορεί να είναι και ο ένας δρόμος για την επιστροφή στη Super League. Όχι, όμως, ο μοναδικός με τις εμφανίσεις που κάνει ο Βλάχος.

Το πρώτο τηλεφώνημα του Καλαϊτζίδη και οι «ματιές» από ψηλά

Ο… γάμος με τον Απόλλωνα Πόντου δεν προέκυψε ξαφνικά. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης τον είχε βάλει στο μάτι από πέρυσι. Γι’ αυτό και όταν λύθηκε το συμβόλαιό του με τον Απόλλωνα Σμύρνης, έκανε την κίνησή του. Δεν πρόλαβε τη Σπάρτη. «Κόουτς, υπέγραψα. Τα λέμε τον Ιανουάριο» ήταν η ατάκα που άκουσε.

Έτσι έγιναν τα πράγματα. Ο Βλάχος ανηφόρισε τελικά για τη Θεσσαλονίκη με καθυστέρηση λίγων μηνών. Όσο για τη συνέχεια; Οι πρώτες ματιές από ομάδες της Super League έχουν ήδη πέσει πάνω του. Δεν βρίσκεις εύκολα, άλλωστε, νεαρό αριστεροπόδαρο στόπερ. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο 23χρονος δε θα σταματήσει να προσπαθεί. Πήγε στη Γ’ Εθνική πριν λίγα χρόνια για να ξεκινήσει ουσιαστικά να παίρνει ματς στα πόδια του σε επαγγελματικό επίπεδο και ήρθε το συμβόλαιο από τη Super League στην πορεία. Γιατί να μην ξανασυμβεί αυτό σύντομα; Μόνο που αυτή τη φορά ο στόχος είναι να πάρει μία κανονική ευκαιρία και όχι με ημερομηνία λήξης ενός μήνα, όπως στη Ριζούπολη…

The post Βλάχος: Η δεύτερη ευκαιρία της Super League appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα