«Ο Φαν Ντάικ είναι Τέρι, Φέρντιναντ και Βίντιτς μαζί»

Αποθεωτικά σχόλια από τον Τζέιμι Ρέντναπ για τον Βέρτζιλ Φαν Ντάικ.

Ο Ολλανδός σέντερ μπακ πραγματοποιεί εκπληκτική σεζόν με τη φανέλα της Λίβερπουλ και ο πρώην παίκτης των «ρεντς» και νυν σχολιαστής, δεν δίστασε να τον συγκρίνει με μερικούς από τους κορυφαίους αμυντικούς που έχουν αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Είμαστε στο μέσο της σεζόν αλλά ήδη κανένας δεν μπορεί να πλησιάσει τον Φαν Ντάικ στη μάχη για τον παίκτη της χρονιά. Είναι ο παίκτης που κάθε ομάδα θα ήθελε να έχει. Σκεφτείτε τους κορυφαίους αμυντικούς στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, τον Τζον Τέρι, τον Ρίο Φέρντιναντ και
τον Νεμάνια Βίντιτς. Ο Φαν Ντάικ είναι σαν αυτούς τους τρεις μαζί. Διαβάζει το παιχνίδι όπως ο Τέρι και βγάζει τη μπάλα με άνεση από την άμυνα. Είναι γρήγορος όπως ο Τέρι, σχεδόν ποτέ δεν τον βλέπεις να έρχεται δεύτερος σε μάχη ένας με έναν. Μπορεί να μην είναι τόσο επιθετικός όσο ο Βίντιτς, αλλά έχει το πνεύμα του πολεμιστή και την θέληση να κερδίσει. Είναι ήρεμος, πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και ηγέτης. Αν συνεχίσει έτσι, θα γίνει ο μεγαλύτερος αμυντικός στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά πρέπει να κερδίσει τρόπαια. Φέτος έχει μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσει την Πρέμιερ Λιγκ. Αν η Λίβερπουλ θέλει να πάρει τον τίτλο, τότε ο Φαν Ντάικ είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν μπορεί να χάσει από τραυματισμό», είπε χαρακτηριστικά ο Ρέντναπ στην Daily Mail.
Keywords
Τυχαία Θέματα