Ο Αζάρ και οι άλλοι...

Ο Ζινεντίν Ζιντάν επέστρεψε στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, ζήτησε τουλάχιστον τρεις μεταγραφές ενδεκάδας και η πρώτη ακούει στο όνομα του Εντέν Αζάρ.

Οι Μαδριλένοι έχουν ήδη κάνει τις πρώτες κινήσεις για να ξεκινήσουν οι επαφές με την Τσέλσι με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η πρώτη πρόταση έφτασε τα 120.000.000 ευρώ.

Το συμβόλαιο που έχει ο Βέλγος εξτρέμ με την Τσέλσι λήγει το 2020 και τα Μέσα από την Αγγλία αναφέρουν πως ο Αμπράμοβιτς του πρότινε νέο συμβόλαιο με εβδομαδιαίες απολαβές ύψους 300.000 ευρώ.

Ωστόσο, δεν είναι κρυφό ότι ο παίκτης έχει
εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία του να αγωνιστεί στην ομάδα της Μαδρίτης και να έχει προπονητή τον Ζιζού αλλά "κλειδί" στην υπόθεση θα αποτελέσει και η απαγόρευση μεταγραφών που έχει επιβληθεί στην ομάδα του Λονδίνου για δύο μεταγραφικές περιόδους.

Εκτός αυτού, ο Ζιντάν θέλει να κλείσει άμεσα στην υπόθεση του Μαρσέλο. Πριν από μερικές ημέρες και συγκεκριμένα το βράδυ της ήττας της Ρεάλ από τον Άγιαξ η γυναίκα του Βραζιλιάνου μπακ είχε προαναγγείλει μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης πως ο παίκτης θα αποχωρήσει από τη Μαδρίτη.

Ο Μαρσέλο και οι δανεικοί

Ο 46χρονος Γάλλος τεχνικός επιθυμεί την παραμονή του Μαρσέλο στην ομάδα και το έχει αναφέρει στον Πέρεθ. Πέραν του θέματος του Μαρσέλο που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 ένα άλλο "καυτό" θέμα είναι και αυτό των δανεικών.

Ο Ζιντάν έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει πίσω στη Ρεάλ τους δανεικούς Ανσράφ, ντε Τομάς και Χάμες.

Ο πρώτος αυτή τη στιγμή είναι στις τάξεις της Ντόρμουντ όπου θα παραμείνει για μία ακόμα σεζόν αλλά ο Ζιντάν τον θέλει πίσω γρηγορότερα για να είναι το back up του Μαρσέλο στην άμυνα.

Όσον αφορά τον ντε Τομάς, ο Ζιντάν θεωρεί πως αποτελεί σημαντικό περουσιακό στοιχείο της ομάδας και θέλει να του δώσει περισσότερες ευκαιρίες ώστε να τον ετοιμάσει κατάλληλα ως αντικαταστάτη του Μπενζεμά.

Τέλος, όσον αφορά τον Χάμες τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο παίκτης θέλει να γυρίσει στη Μαδρίτη, το ίδιο θέλει και ο Ζιντάν αλλά τον τελευταίο λόγο τον έχει η Μπάγερν. Ωστόσο, οι Βαυαροί δύσκολα θα βγάλουν από τα ταμεία τους 42 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν.

Ολοκληρώνοντας, ο Ζιντάν φαίνεται να μην υπολογίζει στον Κόβατσιτς και θα μπει πωλητήριο στον παίκτη το καλοκαίρι ενώ δεύτερες σκέψεις υπάρχουν και για τους Τεό Ερνάντεζ, Μπάρχα Μαγιοράλ και Όντενγκαρντ.
Keywords
Τυχαία Θέματα