Ο Samuel L. Jackson έρχεται στο "Spider-Man: Far From Home"

Ο Nick Fury επιστρέφει.

Επιστρέφει και πάλι στο MCU ο γνωστός Nick Fury, αυτή τη φορά για το "Spider-Man: Far From Home". Ο πρώην ηγέτης της S.H.I.E.L.D. δεν θα επιστρέψει, ωστόσο, μόνος του. Μαζί του θα έρθει και η Maria Hill, δεξί του χέρι και εξίσου πρώην πράκτορας της S.H.I.E.L.D.

Όπως αναφέρει το Vulture, το sequel

του "Spider-Man: Homecoming" θα έχει στο cast του τον Samuel L. Jackson και τη Cobie Smulders, στους ήδη γνωστούς τους ρόλους, αλλά δεν έχουν γίνει περισσότερες αναφορές σχετικά με την έκταση της παρουσίας τους στην ταινία. Με το τέλος του "The Avengers: Infinity Wars", η μοίρα τους δεν φάνηκε ιδιαίτερα "ευνοϊκή" ώστε να δίνει ελπίδες για μεγάλους ρόλους στο υπόλοιπο MCU.

Οι Jackson και Smulders προστέθηκαν σε ένα cast με γνωστούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ και του κινηματογραφικού σύμπαν της Marvel. Οι Tom Holland, Jacob Batalon, Zendaya, Mariasa Tomei και Tony Revolori είναι μερικοί από τους ηθοποιούς που θα επιστρέψουν για το sequel, μαζί και ο Michael Keaton ως Vulture. Ο villain της ταινία είναι γνωστός από τα κόμικ του νεαρού ήρωα με τις αραχνό-δυνάμεις, και είναι ο Mysterio, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Jake Gyllenhaal.

Ο χαρακτήρας του Nick Fury κρύβεται πίσω από τις επιτυχίες πολλών γνωστών ηρώων. Αν και ο ίδιος έχει πολεμήσει τις δικές του μάχες, δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στην υποστήριξη των αποστολών της ομάδας Avengers. Τον έχουμε δει να έχει σημαντικό ρόλο στις ταινίες "Iron- Man", "Iron-Man 2", "The Incredible Hulk", "Captain America: The First Avenger", "Captain America: The Winter Soldier", "The Avengers", "Avengers: Age of Ultron", και περιμένουμε να τον δούμε στην ερχόμενη ταινία για την Captain Marvel, στη νεότερη εκδοχή του. Τον ρόλο ενσαρκώνει ο Samuel L. Jackson, γνωστός ηθοποιός και στον κινηματογραφικό χώρο, ειδικά από τις συνεργασίες του με τον Quentin Tarantino.

Το "Spider-Man: Far From Home" περιμένουμε να δούμε στους κινηματογράφους στις 5 Ιουλίου του 2019, δύο μήνες μετά από την 4η ταινία για τους Avengers. Λέγεται πως, το sequel πρόκειται να δείξει τον Spidey να επιστρέφει στην φυσιολογική του ζωή.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΟ J.B. Smoove γίνεται μέλος του cast του "Spider-Man: Far From Home"Το sequel του "Spider-Man: Homecoming" έχει επίσημα και τίτλοΟ Jake Gyllenhaal σε ρόλο κακού για το sequel του "Spider-Man: Homecoming"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα