Ο Oscar Isaac μιλά για το "Star Wars: The Rise of Skywalker" χωρίς την Leia

Leia forever!

Το teaser trailer του "Star Wars: The Rise of Skywalker" κυκλοφόρησε και φέρει την επιστροφή πολλών αγαπημένων χαρακτήρων, μεταξύ άλλων του Poe Dameron, τον οποίο ενσαρκώνει ο Oscar Isaac.

Ο χαρακτήρας είχε μία μεγάλη εξέλιξη στις δύο προηγούμενες ταινίες, καθώς από ξεροκέφαλος πιλότος, γίνεται ένας άξιος αρχηγός, τον οποίο εμπιστεύεται ακόμα και η General Leia.

Το IGN μίλησε με τον ηθοποιό κατά τη διάρκεια του Star Wars Celebration,

το οποίο πραγματοποιείται αυτήν την περίοδο στο Σικάγο, για το πώς ο χαρακτήρας του χρησιμοποιεί τα μαθήματα αρχηγίας που πήρε από την Leia και τον Vice Admiral Holdo στη νέα ταινία, "The Rise of Skywalker".

Δήλωσε τα εξής: "Όταν ξεκινάει το 9ο Επεισόδιο, είναι αποδεκατισμένοι, δεν υπάρχει Resistance για να διοικήσει, οπότε προσπαθεί να βρει συμμάχους, κάποιον να βοηθήσει τον σκοπό του και τους ίδιους - φαντάζει χαμένος. Καθώς προχωρά η ταινία, θα τον δείτε να παλεύει με την έλλειψη αρχηγίας - η Leia έχει φύγει - αλλά και το πως να είναι αρχηγός, όταν δεν υπάρχει κάποιος για να διοικήσεις”.

Αρχικά, το 9ο επεισόδιο θα επικεντρωνόταν στην Leia, όπως το "The Force Awakens" επικεντρωνόταν στον Han και το "The Last Jedi" στον Luke. Αλλά ο χαμός της Carrie Fisher άλλαξε τα σχέδια και πλήγωσε αρκετά τους fans.

Με βάση τα λεγόμενα του Isaac, φαίνεται ότι η Leia θα φύγει από την αρχή της ταινίας, αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε τη μοίρα του χαρακτήρα, αν δηλαδή πεθαίνει ή αν ταξιδεύει στα βάθη του γαλαξία για να βρει συμμάχους. Όπως και να 'χει, αυτός ο χαμός θα επηρεάσει πολλούς, και περισσότερο τον Poe.

Σε σχετικά νέα, μάθαμε πώς στήθηκε η ιστορία γύρω από τον θάνατο της Carrie Fisher, λίγα πράγματα για τον χαρακτήρα της Naomi Ackie, μια επιστροφή για την live-action σειρά αφιερωμένη στον Cassian Andor, γιατί επέστρεψε ο Palpatine, το διάλειμμα που θα υποστεί ο κινηματογραφικός κόσμος του "Star Wars", ρίξαμε μια καλύτερη ματιά στο κράνος του Kylo Ren, μάθαμε τις αντιδράσεις του Rian Johnson για το νέο trailer και το ότι ετοιμάζει νέο saga με τους showrunners του "Game of Thrones".

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μάθετε πρώτοι ό,τι νεώτερο μας αποκαλύψει το Star Wars Celebration.

IGN Greece Star Wars: The Rise of Skywalker - Tι σημαίνει το όνομα στον τίτλο Πολύ κοντά στη συμφωνία νέου Star Wars saga ανακοινώνει η Πρόεδρος της Lucasfilm
Keywords
Τυχαία Θέματα