Μια καλύτερη ματιά στη μάσκα του Kylo Ren από το "Star Wars: The Rise of Skywalker"

Τσάμπα την έσπασε...

Μία νέα συσκευασία για μελλοντικά προϊόντα από τον κόσμο του Star Wars μας επιτρέπει να ρίξουμε μια καλύτερη ματιά στο κράνος του Kylo Ren από το "Star Wars: The Rise of Skywalker".

Η συσκευασία, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω, θα χρησιμοποιηθεί για τα νέα προϊόντα από τη νέα ταινία, τα οποία θα βγουν στην αγορά

από τις 4 Οκτωβρίου 2019, ή όπως έγινε γνωστή, "Triple Force Friday". Αυτή η ημέρα είναι αφιερωμένη στα προϊόντα που θα αντλούν έμπνευση από τα "The Rise of Skywalker", "The Mandalorian" και "Star Wars Jedi: Fallen Order".

Όσοι παρευρεθούν στο Star Wars Celebration στο Σικάγο θα έχουν την ευκαιρία να ρίξουν μια ματιά στο πακέτο μεγάλου μεγέθους και να φωτογραφηθούν σαν να ήταν φιγούρα.

Οι υπόλοιποι μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Λεπτομέρειες για την ιστορία του κράνους δεν υπάρχουν. Το teaser, το οποίο μπορείτε να δείτε και παρακάτω, δεν μας αποκάλυψε ποιος επισκευάζει την μάσκα και αν κάποιος θα την φορέσει εν τέλη. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Kylo είχε καταστρέψει το κράνος στο "The Last Jedi".

Σε σχετικά νέα, μάθαμε πώς στήθηκε η ιστορία γύρω από τον θάνατο της Carrie Fisher, λίγα πράγματα για τον χαρακτήρα της Naomi Ackie, μια επιστροφή για την live-action σειρά αφιερωμένη στον Cassian Andor και για το διάλειμμα που θα κάνει ο κινηματογραφικός κόσμος του Star Wars.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μάθετε πρώτοι ό,τι νεώτερο μας αποκαλύψει το Star Wars Celebration.


IGN Greece Πολύ κοντά στη συμφωνία νέου Star Wars saga ανακοινώνει η Πρόεδρος της Lucasfilm
Keywords
Τυχαία Θέματα