Αυτός είναι ο παράδεισος του Τσιτσιπά (video)

Την εμπειρία του από την παρουσία του για μία εβδομάδα στην Ανεγκάντα της Καραϊβικής, μοιράστηκε ο 20χρονος τενίστας στο νέο εξαιρετικό vlog που ανέβασε στο κανάλι του στο Youtube. Πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των βρετανικών Παρθένων Νήσων με έκταση μόλις 38km2 και πληθυσμό 200 κατοίκων.

«Kάτι που ένιωσα στην εβδομάδα που έμεινα εδώ, ήταν πως όταν είσαι μέρος μιας μικρής κοινωνίας, το λιγότερο είναι περισσότερο. Μια κοινωνία που νοιάζεται. Ένιωσα να είμαι μέρος κάτι ξεχωριστού. Άνθρωποι που ζουν ενωμένοι, μακριά από
το μίσος και έγνοιες», είπε ανάμεσα σε άλλα ο Τσιτσιπάς, φιλοσοφώντας τον καιρό που πέρασε στην Καραϊβική

Και πρόσθεσε… τροφή για σκέψη: «Απολαμβάνουν να ζουν μια ζωή γεμάτη νόημα και σκοπό. Ζούμε σε έναν κόσμο που είναι διαταραγμένος από ένα χάος γρήγορων ρυθμών και περιττά επίπεδα έντασης. Ένας κόσμος που συγκεντρώνεται στον όγκο και στην ποσότητα των πραγμάτων. Ένας κόσμος που υπολείπεται πνευματικότητας και του πραγματικού ορισμού της ελευθερίας. Ελευθερία που διαρκεί και εξυπηρετεί την αξία για τη σωματική ευεξία στην ψυχική μας αρμονία. Η εβδομάδα διακοπών μου σ' αυτόν τον μικρό παράδεισο ήταν θαυμάσια και ανυπομονώ να επιστρέψω».
Keywords
Τυχαία Θέματα