Ο John Krasinski θα επιστρέψει στο sequel του "A Quiet Place"

"...οπωσδήποτε εμπλέκεται."

Δια στόματος Andrew Form, παραγωγού του "A Quiet Place", και μέσω του Collider μάθαμε για την επιστροφή του John Krasinski, συν-δημιουργού και σκηνοθέτη της ταινίας, στο πολύ-αναμενόμενο sequel.

Τον Form ρώτησαν για τον Krasinski και απάντησε ως εξής:

"Ω, [ο Krasinski] οπωσδήποτε εμπλέκεται. Είμαστε τυχεροί σε αυτό. Είχα ταινίες όπου το studio σου έλεγε, 'Να η ημερομηνία σου. Πάμε!' και σε αυτή δεν βιαζόμαστε σε

τίποτα, που είναι καταπληκτικό. Οπότε θα πάρουμε τον χρόνο μας, θα αποφασίσουμε που θα κατευθυνθούμε, αλλά δεν θα υπάρξει βιασύνη και απλώς θα συζητήσουμε σχετικά. Προσπαθούμε να βρούμε με ποιον τρόπο θα εμπλέκεται ο κάθε ένας και τι πραγματικά θα είναι η επόμενη ταινία. Η πρώτη ήταν τόσο ξεχωριστή για εμάς που πραγματικά θέλουμε να μη βιαστούμε καθόλου με την επόμενη".

Απ' ότι φαίνεται, το sequel όχι απλώς θα υπάρξει, όχι μόνο θα προέρχεται από τον δημιουργό της αρχικής ταινίας που βρέθηκε στην κορυφή των Box Office αλλά, θα κρύβει και πολύ δουλειά πίσω του.

"Είναι μία τόσο ξεχωριστή ταινία για εμάς, η εμπειρία και τα πάντα. Είναι εύκολο να βιαστείς με αυτές και έχουμε κάνει ταινίες στο παρελθόν που τις βιαστήκαμε και το αισθανθήκαμε, και δεν επιθυμούμε να κάνουμε το ίδιο σε αυτή. Πραγματικά δεν θέλουμε. Θέλουμε απλώς να πάρουμε τον χρόνο μας και όσο πάρει, θα πάρει. Πρέπει να είναι η σωστή ιστορία, όπως και η πρώτη. Απλώς έτσι πρέπει να είναι", συμπλήρωσε ο Form.

Βάση της εξέλιξης του χαρακτήρα του Krasinski, Lee Abbott, στο "A Quiet Place", μπορούμε να υποθέσουμε ότι η επιστροφή του δεν θα είναι στην υποκριτική του θέση αλλά στη δημιουργική. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Andrew Form, η παρουσία του θα είναι καταλυτική και, αρκετά, εμφανής.

Το "Quiet Place" κυκλοφόρησε με προϋπολογισμό $17 και απέφερε, τελικά, $328 εκατομμύρια έσοδα διεθνώς. Το review της ταινίας μπορείτε να βρείτε εδώ.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Read more on [SITE_NAME]Ετοιμάζεται ήδη sequel του "A Quiet Place"Ο John Krasinki αναλύει μια έντονη σκηνή του "A Quiet Place"Από το "A Quiet Place" στο "Life on Mars" πάει ο John Krasinski

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα