Ο Lem του "Game of Thrones" ακολουθεί τον Vin Diesel στο "Bloodshot"

Ο Jóhannes Haukur Jóhannesson θα γίνει ο villain του Bloodshot.

Στο cast του της κινηματογραφικής μεταφοράς του χαρακτήρα κόμικ "Bloodshot" προστέθηκε ο Jóhannes Haukur Jóhannesson, ο Lem Lemoncloak του "Game of Thrones".

Η είδηση προέρχεται από το TheWrap. Γνωρίζαμε πως ο Vin Diesel θα γίνει ο Bloodshot για την ομώνυμη ταινία. Τώρα που η έναρξη παραγωγής της ταινίας είναι πιο κοντά, με τα γυρίσματα να αρχίζουν τον Ιούλιο, περισσότερες πληροφορίες προστέθηκαν για την ομάδα που θα την απαρτίζει.

Μαζί

με τους Diesel και Johannensson, στο cast βρέθηκαν και οι Toby Kebbell, Michael Sheen, Eiza González, Talulah Riley, Alex Hernandez και Sam Heughan. Τα σκηνοθετικά ηνία αναλαμβάνει ο συνεργάτης του Tim Miller, Dave Wilson.

Ο Jóhannes Haukur Jóhannesson

Ο Bloodshot είναι ο υπέρ-ήρωας της Valliant Comics που δημιούργησαν, σε συνεργασία, οι Kevin vanHook, Don Perlin και Bob Layton. Ο πρώην στρατιώτης Bloodshot διαθέτει δυνάμεις αναγέννησης και μετάλλαξης χάρη στις συσκευές νανοτεχνολογίας που κυκλοφορούν στο αίμα του. Σκοπός του, να ανακαλύψει τον εαυτό που του έκλεψαν όταν του διέγραψαν τη μνήμη και να βρει τους ιθύνοντες.

Στην ταινία, ο Jóhannes Haukur Jóhannesson θα είναι ο villain. Για το ύφος της, ο Dave Wilson φαίνεται πως θα επιλέξει την πιο ώριμη προσέγγιση των "Logan" και "Deadpool". Αναμένουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες για την εμφάνιση του "Bloodshot" στη μεγάλη οθόνη.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Read more on [SITE_NAME]O Vin Diesel θα γίνει ο σούπερ-στρατιώτης "Bloodshot"Σε συνομιλίες ο Vin Diesel για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην "Bloodshot" ταινίαO Jared Leto σε συζητήσεις για τον ρόλο του "Bloodshot"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα