Ο Idris Elba μπορεί και να είναι ο αντικαταστάτης του Will Smith στο "Suicide Squad 2"

Σε συζητήσεις για τον ρόλο του Deadshot.

Μετά την αποχώρηση του Will Smith από το sequel του "Suicide Squad 2", ο Βρετανός ηθοποιός, Idris Elba, φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει τον ρόλο του Deadshot.

Σύμφωνα με πηγές του The Hollywood Reporter, ο Elba συναντήθηκε με τον σκηνοθέτη

James Gunn την 1η Μαρτίου, και η συνάντηση πήγε τόσο καλά που έχει ήδη αρχίσει να ακούγεται πως ξεκίνησαν και οι συλλογικές συζητήσεις με την Warner Bros. Να σημειώσουμε πως ο Elba μάλλον ήταν και η πρώτη και μοναδική επιλογή του Gunn και της Warner για τον ρόλο του Deadshot, με το στούντιο, σύμφωνα με αναφορές, να είναι τόσο ενθουσιασμένοι με το σενάριο του σκηνοθέτη, που το στάδιο της διανομής των ρόλων να ξεκινάει πιο νωρίς απ' ό,τι είχε προγραμματιστεί.

Η ταινία, που φέρεται να έχει αλλάξει τον τίτλο της σε "The Suicide Squad", θα είναι περισσότερο ένα φιλμ επανεκκίνησης, παρά άμεσο sequel. Αναφορές επίσης θέλουν τον Gunn να χρησιμοποιεί και χαρακτήρες που δεν εμφανίστηκαν στην πρώτη ταινία, εκτός φυσικά των Deadshot και Harley Quinn.

Να υπενθυμίσουμε πως μόλις την προηγούμενη εβδομάδα μάθαμε πως ο Will Smith δεν θα επιστρέψει για τον ρόλο του Deadshot, λόγω προβλημάτων στον προγραμματισμό. Σύμφωνα με αναφορές, η Harley Quinn της Margot Robbie θα είναι στη νέα ταινία. η οποία θα γραφτεί και θα σκηνοθετηθεί από τον James Gunn (Guardians of the Galaxy).

Το "Suicide Squad 2" αναμένεται στους κινηματογράφους τον Αύγουστο του 2021.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceSuicide Squad 2: Δεν επιστρέφει ο Will Smith για το sequelΠαρούσα δηλώνει η Harley Quinn στο "Suicide Squad 2"Στο ράφι μπαίνει μάλλον ο Joker του Jared Leto

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα